Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

FOTO Úžasný záver: Roky boli kamarátky, teraz sa dozvedeli o sebe osudovú pravdu!

Roky len tušili, že majú toho veľa spoločného, až napokon zistili, že sú sestry. Zobraziť galériu (2)
Roky len tušili, že majú toho veľa spoločného, až napokon zistili, že sú sestry. (Zdroj: Facebook/ Cassandra Raquel Madison)

NEW HAVEN - Julia Tinettiová (31) a Cassandra Madisonová (32) sa spoznali v práci, objavili na sebe ďalšie a ďalšie spoločné veci až nakoniec zistili, že sú sestry!

Prvýkrát sa stretli v roku 2013. Obidve pracovali v bare „The Russian Lady“ v New Haven v štáte Connecticut.

Krátku verziu toho, ako sa všetko odohralo, popisuje Cassandra Madisonová na Facebooku: „Julia si všimla na mojej ruke vlajku Dominikánskej republiky a povedala, že je tiež odtiaľ, ale bola adoptovaná. Povedala som, že som bola aj ja adoptovaná. Stali sme sa priateľmi, začali sme nosiť zodpovedajúce oblečenie a mali sme obrovskú zábavu z toho, všetkým dať najavo, že sme sestry."

Obidve v televíznej šou „Good Morning America“ podrobnejšie informovali o tom, ako sa priateľstvo vyvinulo. V skutočnosti sa to čoskoro natoľko upevnilo a bolo to také prirodzené, že ženy rýchlo začali tušiť, že skutočne môžu byť sestrami.

Ale ich adopčné záznamy sa nezhodovali. Podľa papierov mali rôzne matky z rôznych miest.

 

Julia and I met in 2013 working at Russian Lady in New Haven, CT. Julia notices the Dominican flag on my arm and makes a...

Uverejnil používateľ Cassandra Raquel Madison Štvrtok 28. januára 2021

V roku 2018 dostala Madison od svojej adoptívnej matky na Vianoce testovací kit DNA, a tak s obchádzkami našla svojho otca v Dominikánskej republike. On porozprával, ako zle bola na tom rodina v čase ich narodenia - a že sa v tom čase vzdali ešte aj druhého dieťaťa na adopciu. Rodina mala celkom deväť detí, z toho jedno ťažko choré.

Po tomto odhalení Madison presvedčila svoju priateľku Juliu Tinettiovú, aby si nechali urobiť test DNA. Výsledok sa objavil koncom januára: Tieto dve ženy sú vlastne sestry!

Tu sú na snímke vidieť, ako sa rozprávajú cez videorozhovor so svojím otcom Adrianom Lunou Colladom.
Zobraziť galériu (2)
Tu sú na snímke vidieť, ako sa rozprávajú cez videorozhovor so svojím otcom Adrianom Lunou Colladom.  (Zdroj: Julia Tinettiová)

Takže adopčné papiere sa museli mýliť. Ženy majú podozrenie, že došlo k zámene. Teraz z testov DNA vedia, že ďalšia žena, ktorá mala byť podľa záznamov o adopcii Madisoninou sestrou, je v skutočnosti iba vzdialená sesternica.

Julia Tinettiová je ohromená: „Stále sa snažím pochopiť celú situáciu. To je druh vecí, ktoré naozaj vidíš iba v televízii.“

A Cassandra Madison píše: „SME SESTRY! Rovnaká matka, rovnaký otec! Dve dievčatá, ktoré náhodou spolupracovali, zistili, že sú príbuzné. Ľúbim ťa sestra!"

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu