Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Fialová si v markizáckej Tvári už neškrtne: Nahradili ju chlapom!

Zuzana Fialová Zobraziť galériu (3)
Zuzana Fialová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Zmizla nielen z poroty, ale aj z pozície hereckého kouča. V novej sérii šou Tvoja tvár znie povedome už nebude súťažiacich herecky na vystúpenia pripravovať člen poroty, ako to kedysi robievala Zuzana Fialová. Tento džob najnovšie získal herec zo seriálu Horná Dolná.

Zuzana Fialová bola doteraz neodmysliteľnou súčasťou šou Tvoja tvár znie povedome. Na obrazovkách vystupovala nielen ako porotkyňa, ale zároveň so súťažiacimi nacvičovala vystúpenia ako herecká koučka. 

Fialová si v markizáckej
Zobraziť galériu (3)

Tvoja tvár znie povedome Fialová Dangl

Keď však približne pred mesiacom televízia Markíza prezradila zostavu poroty pre šiestu sériu, prekvapením bolo, že Zuzana Fialová sa v nej nenachádza. Ani Dano Dangl. Namiesto toho za porotcovský stolík zasadnú Mário Kuly Kollár, Zuzana Šebová a Lujza Garajová Schrameková. 

Dnes je už jasné, že Fialová nebude pokračovať ani v úlohe hereckej koučky. V nedeľu totiž markizáci odtajnili meno nového člena šou. Je ním víťaz tretej série, herec Peter Brajerčík. Ten je divákom známy najmä zo seriálu Horná Dolná. „Jednou z noviniek v tejto sérii je aj herecký kouč Peter Brajerčík, ktorý sa na svoju dôležitú úlohu pilne pripravuje, aby bol pre našich účinkujúcich nápomocný,” uvádza sa na Instagrame speváckej súťaže. 

Fialová si v markizáckej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Markíza)

„Väčšina programov, pokiaľ má viac sérií, potrebuje prirodzenú obmenu a oživenie. V minulej sérii sa to stalo na pozícii moderátora, v tejto sezóne nastali zmeny za porotcovským stolom a v úlohe hereckého kouča. Zuzke patrí naša veľká vďaka, je to skvelá kolegyňa, nelúčime sa s ňou však definitívne. Je možné, že sa objaví v niektorej epizóde,“ vyjadrila sa pre Topky.sk PR manažérka Adriana Podobová. 

 

Viac o téme: Zuzana FialováPeter BrajerčíkTvoja tvár znie povedome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu