Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Radikálna ZMENA imidžu: Fero Joke si musel oholiť bradu… Uff, ani by ste ho nespoznali!

Fero Joke sa svojej tmavej brady nevzdával ani pri parodovaní žien. Zobraziť galériu (8)
Fero Joke sa svojej tmavej brady nevzdával ani pri parodovaní žien. (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Už dnes večer na obrazovkách televízie Markíza štartuje obľúbená šou Tvoja tvár znie povedome. Diváci si budú môcť vôbec po prvýkrát vychutnať čísla v podaní novej zostavy súťažiacich. No a hneď v úvodnom kole sa jeden zo súťažiacich musel vzdať svojej niekoľko rokov pestovanej pýchy. Komika Františka Košarišťana (31) alias Fera Joke-a by ste bez brady ani nespoznali!

Už dnes večer televízie Markíza prinesie divákom na svojich obrazovkách novú sériu šou Tvoja tvár znie povedome. Šiesty ročník hlásil už pred štartom viacero výrazných zmien. Fanúšikovia sa tak okrem nových účinkujúcich, môže tešiť aj na novú porotu či nového hereckého kouča. No a jednému zo súťažiacich projekt priniesol aj úplne nový imidž. 

Galéria: Zostava šiestej série šou Tvoja tvár znie povedome

Háčikom však je, že tohto sa po vystúpení tak ľahko nevzdá. Komik František Košarišťan alias Fero Joke sa totiž pred natáčaním prvej epizódy musel vzdať svojej ikonickej brady. Tú pritom hrdo nosil aj pri svojom parodovaní žien. V markizáckej šou mu však tmavá mužská pýcha neprešla a rovnako, ako si musel oholiť nohy, vzdať sa musel aj brady. 

„Všetko prináša nejaké obety a toto je jedná z nich a myslím si, že aj taká najzásadnejšia. Nevadí mi ani to, že musím veľa tancovať, alebo že musím spievať, aj keď spievať neviem. Ale asi najviac zo všetkého mi vadí to, že si musím dať dolu bradu a oholiť si nohy,“ priznal otvorene Fero, ktorý dnes večer stvárni Janu Kocianovú. A hoci roky nosil bradu, na svoje nové ja si napokon zvykol. 

Fero Joke skončil kvôli šou Tvoja tvár znie povedome bez brady.
Zobraziť galériu (8)
Fero Joke skončil kvôli šou Tvoja tvár znie povedome bez brady.  (Zdroj: Tv Markíza)

Fero Joke nosil doposiaľ bradu aj pri parodovaní žien.
Zobraziť galériu (8)
Fero Joke nosil doposiaľ bradu aj pri parodovaní žien.  (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: Fero JokeTvoja tvár znie povedome.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu