Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Prekvapivý KONIEC v Talente: Lujza prišla o lukratívny kšeft… Kvôli Markíze?!

Lujzu Garajovú Schrameková v šou Česko Slovensko má talent nahradí Jasmina Alagič Vrbovská. Zobraziť galériu (6)
Lujzu Garajovú Schrameková v šou Česko Slovensko má talent nahradí Jasmina Alagič Vrbovská. (Zdroj: Ján Zemiar,)

BRATISLAVA - Včera televízia Joj informovala, že na poste moderátorov novej série šou Česko Slovensko má talent, príde k výraznej zmene. Lujzu Garajovú Schramekovú (38), ktorá moderovala posledné dva ročníky, tvorcovia vymenili za Jasminu Alagič Vrbovskú (31). Prišla herečka o lukratívny kšeft kvôli Markíze?!


Šokujúca ZMENA v Talente: Ostrieľaná moderátorka SKONČILA... Nahradí ju Jasmina Alagič!


Lujza Garajová Schrameková bola neodmysliteľnou súčasťou šou Česko Slovensko má talent posledné dva ročníky. Spolu s kolegom Dávidom Gránským nahradili v projekte moderátorov Milana Juniora Zimnýkovala a Marcela Forgáča. No podľa najnovších informácií tvorcovia v novej sérii rátajú už len s mladým Čechom. 

VIDEO: Pozrite si rozhovor s Lujzou Garajovou Schramekovou o jej prvých dojmoch z moderovania Talentu

rozhovor Lujza Schramekova Talent

Vo štvrtok Jojka potvrdila, že Lujza ako moderátorka Talentu končí. A už za ňu majú aj náhradu - spolu s Gránským bude projekt uvádzať Jasmina Alagič Vrbovská. Vraj má talent divákov zabaviť. „Jasmina padla ako jasná voľba. S kreatívnym tímom a vedením televízie sme sa zhodli, že je našim najlepším výberom,“ vyjadril sa režisér Jeffo Minařík.

No dôvod by mohol byť aj iný. Garajová Schrameková sa totiž od marca objavuje v úlohe porotkyne v úspešnej šou televízie Markíza Tvoja tvár znie povedome. Prirodzene sa tak natiská otázka, či o lukratívny kšeft v Jojke neprišla práve preto, že prijala porotcovanie u konkurencie. Doposiaľ totiž pôsobila výhradne na Kolibe. 

Oslovili sme v tejto súvislosti aj samotnú Lujzu a tá je s výberom svojej náhrady v Talente spokojná. „Jasmina je podľa mňa pre túto šou skvelá voľba, verím, že si to s Davidom užijú,“ povedala pre Topky.sk Garajová Schrameková s tým, že na Talent bude spomínať v dobrom. „Mám na Česko Slovensko má talent veľmi pekné spomienky, bola to dobrá skúsenosť.“

„Tento rok mi priniesol niečo iné a nové, veľmi sa teším z účinkovania v Tvoja tvár znie povedome. Prajem obom šoukám všetko dobré a veľa divákov,“ dodala bývalá jojkárka a dnes už porotkyňa z Markízy. 

Lujza Garajová Schrameková je od marca porotkyňou markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome.
Zobraziť galériu (6)
Lujza Garajová Schrameková je od marca porotkyňou markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome.  (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: Česko Slovensko má talentLujza Garajová Schrameková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu