Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Dráma na palube: Lietadlo muselo núdzovo pristáť. FOTO vo vnútri vám napovie, prečo!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay)

LIPSKO - Let Boeingu z DHL v sobotu netrval dlho. Dôvodom znie neuveriteľne. Piloti však odviedli perfektnú prácu a bezpečne pristáli.

V sobotu muselo nákladné lietadlo DHL núdzovo pristáť na letisku Lipsko / Halle. Dôvodom bolo, že počas stúpania lietadla sa otvorili nakladacie dvere. Vo výške okolo 1 600 metrov nad morom pilot ohlásil udalosť a otočil sa späť. 15 minút po štarte lietadlo opäť pristálo na letisku v Lipsku.

Hovorca spoločnosti Mitteldeutsche Flughafen AG Thomas Reinhold pre Mitteldeutsche Zeitung uviedol, že všetci zúčastnení reagovali obozretne a podľa pravidiel. Pri udalosti sa nikto nezranil. Nie je zatiaľ známe nič o tom, že by spoločnosť DHL v dôsledku incidentu stratila náklad.

Nemecký Spolkový úrad pre vyšetrovanie leteckých nehôd (BFU) potvrdil pre Breaking Aviation News, že nakladacie dvere boli za letu zjavne otvorené a že na miesto boli vyslaní vyšetrovatelia. Dôvod tejto skutočnosti je stále nejasný. Prebieha vyšetrovanie s cieľom zistiť, či na to mali vplyv súčasné nízke teploty, alebo či k incidentu došlo z iných dôvodov.

Viac o téme: LietadloNúdzové pristátie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu