Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

17-ročná partnerka Bohuša Matuša (47): Porodila mu dieťa… Teraz zarába viac ako on!

Lucinka vraj dnes zarába viac ako známy spevák. Zobraziť galériu (5)
Lucinka vraj dnes zarába viac ako známy spevák. (Zdroj: Facebook LP)

PRAHA - Bohuš Matuš (47) poriadne šokoval svojim vzťahom s o 30 rokov mladšou Lucinkou (17). Vzťah dvojici však funguje už niekoľko rokov a pred dvomi mesiacmi sa im dokonca narodila dcérka Natálka. No a hoci čerstvá mamička neoslávila ešte ani 18, stala sa z nej úspešná influencerka. A zarába vraj viac ako známy spevák!

Kultúra kvôli pandémii koronavírusu aktuálne stojí, a tak mnohí umelci sú už niekoľko mesiacov bez akéhokoľvej príjmu. Výnimkou nie je ani čerský muzikálová spevák Bohuš Matuš. Na nedostatok financií sa však nesťažuje - mal dosť našetreného. No teraz sa o chod domácnosti prekvapivo stará aj jeho len 17-ročná partnerka, ktorá je navyše na materskej dovolenke. 

Galéria: Bohuš Matuš a jeho Lucinka

Lucinka, ktorá známemu Čechovi len pred dvomi mesiacmi porodila dcérku Natálku, sa aj vďaka pôrodu stala úspešnou influencerkou. A to aj napriek tomu, že s Bohušom majú spoločný účet a dokonca je uzamknutý. Napriek tomu sa im tam stihlo nazbierať viac ako 19 tisíc sledovateľov. A firmy sa vraj o mladú mamičku idú potrhať. 


Bohuš Matuš (46) otcom: Dieťa mu porodila 17-ročná Lucinka... Takéto dostala dcérka meno!


„Lucinke sa kvôli spolupráci začali ozývať svetové firmy. Teraz jej poslali krásne veci pre bábätko, aj na účet jej prišlo veľa peňazí. Lucinka je teraz bohatšia ako ja,“ prezradil portálu eXtra.cz Matuš. Na scéne tak máme zjavne novú vyhľadávanú mammablogerku. „Darí sa jej. Od otca dostala novú úžasnú kameru, tak bude točiť videa. Baví ju to. A naviac je na to pozitívna odozva a nechodia skoro žiadne negatívne komentáre,“ priznal hrdý Bohuš. 

17-ročná Češka plánuje svoje pôsobenie rozšíriť aj o Youtube, kde by chcela nahrávať videá so svojimi materskými skúsenosťami. Zatiaľ sa na ich kanáli nachádzajú len tri videá - napríklad z prvej spoločnej prechádzky s kočíkom. 

Viac o téme: Bohuš Matuš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu