Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hviezdu Addamsovcov uväznila pandémia v dome s násilníkom: Vlastný muž ju chcel zabiť!

Christina Ricci Zobraziť galériu (10)
Christina Ricci (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Prešla si peklom! Christina Ricci (40), ktorá sa do povedomia mnohých vryla napríklad účinkovaním v seriáli Rodina Addamsovcov, má za sebou poriadne náročný rok. Kvôli pandémii sa totiž skomplikoval jej rozvod s Jamesom Heerdegenom, za ktorého sa vydala v roku 2013. Známa herečka obvinila svojho muža z domáceho násilia a priznáva, že sa veľmi bála o svoj život.

A žili šťastne až do smrti! To sa v prípade Christiny Ricci a Jamesa Heerdegena, ktorý sa v roku 2013 zosobášili po dvoch rokoch randenia, nekoná. Herečka podala žiadosť o rozvod. Dôvodom je násilné správanie jej manžela, ktorý na ňu v minulosti viackrát zaútočil 

K prvému útoku došlo v decembri 2019. James mal svoju ženu zbiť, napľul na ňu a vysmieval sa jej, že má prasací rypák. Tieto udalosti presvedčili Christinu v tom, že má podať žiadosť o rozvod. Pandémia však celý proces spomalila a herečka bola v dome v podstate uväznená s násilným manželom. Ten ju v lete opakovane napadol.

James svoju ženu okrem iného hodil do záhradného ohniska a hodil po nej stoličku. Po istom incidente sa Christina veľmi bála o svoj život. „Uviedla, že jej povedal, že jediný spôsob, ako by ju mohol ľutovať, by bolo to, keby bola rozkrájaná na malé kúsky. Vtedy v strachu schovala všetky nože a ostré predmety,” uviedol zdroj z herečkinho okolia.   

Christina ešte nie je rozvedená, avšak aspoň trošku si môže vydýchnuť. James Heerdegen má zákaz priblížiť sa k nej a ich 6-ročnému synovi Freddiemu. Taktiež ich nemôže nijakým spôsobom kontaktovať. 

Christina Riccie si v manželstve s Jamesom Heerdegenom prešla peklom.
Zobraziť galériu (10)
Christina Riccie si v manželstve s Jamesom Heerdegenom prešla peklom.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Christina Ricci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu