Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dcéra z Rodiny Addamsovcov pritvrdila: Holé prsia, rozkrok plný chlpov!

Christina Ricci Zobraziť galériu (8)
Christina Ricci (Zdroj: Amazon Studios)

LOS ANGELES - Je z nej dospelá žena a rada to aj dokáže! Christina Ricci (36) sa mnohým spája najmä s komédiou Rodina Addamsovcov, kde stvárnila okatú dcéru Wednesday. Od nakrúcania počinu ubehli roky a herečka predvádza pred kamerami nielen svoje veľké oči. Najnovšie prekvapila pikantnými scénami, kde sa bez ostychu ukázala nahá.

Rodina Addamsovcov nie je jediným počinom, s ktorým je spájané meno Christiny Ricci. Práve naopak, táto herečka má na kone účinkovanie v mnohých ďalších filmoch a seriáloch. Aktuálne sa postavila pred veľkú výzvu, keď prijala účinkovanie v životopisnej dráme s názvom Z: The Beginning of Everything, ktorá má viacero častí. 

Christina stvárnila spisovateľku Zeldu Fitzgerald a už hneď v úvode ukázala divákom všetko. Pred kamerami predviedla holé prsia a chlpatý rozkrok. Ten nebol celkom jej. Herečka v rozhovore prezradila, že mala na sebe tenké nohavičky telovej farby a parochňu.

„Nemala som pocit, že som nahá. Pripadala som si ako v bikinách,” ​poznamenala na margo toho blondínka. V živote som už natočila viacero erotických scén, takže nie je vôbec tajomstvom, ako vyzerám, keď som nahá. Na internete nájdete množstvo takých obrázkov,” dodala. 

Christina Ricci sa ukázala svetu v Evinom rúchu.
Zobraziť galériu (8)
Christina Ricci sa ukázala svetu v Evinom rúchu.  (Zdroj: Amazon Studios)

Christina Ricci nepatrí medzi hanblivky.
Zobraziť galériu (8)
Christina Ricci nepatrí medzi hanblivky.  (Zdroj: Amazon Studios)

Christina Ricci zverejnila na instagrame fotku svojich parochní - tej, ktorú mala na hlave, i tej, ktorú mala v rozkroku.
Zobraziť galériu (8)
Christina Ricci zverejnila na instagrame fotku svojich parochní - tej, ktorú mala na hlave, i tej, ktorú mala v rozkroku.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Christina Ricci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu