Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Po nevere odkopla Vémolu a teraz: Nový chlap... s darčekom za 1200 eur!

Lela Ceterová Zobraziť galériu (3)
Lela Ceterová (Zdroj: Instagram LC)

BRATISLAVA - Opäť zadaná?! Nie je to tak dávno, čo po škandále s údajnými milenkami Lela Ceterová opustila zápasníka Karlosa Vémolu. No dnes sa už chváli novou láskou, od ktorej dostala darček za nemalú sumičku...

V decembri minulého roka sa Lela a Karlos stali rodičmi dcérky Lili. No už v lete sa objavili správy, že známy bojovník si užíval s bývalou priateľkou. Dvojica bola ešte chvíľu spolu, no nakoniec sa blondínka zbalila a odišla. Vraj kvôli opakovaným neverám. 

Galéria: Lela Ceterová a Karlos Vémola

V septembri sa však objavili správy, že sa títo dvaja k sebe vrátili. Niet sa teda čo čudovať, že keď Lela zverejnila fotografiu s obrovskou kyticou ruží, ľudí zaujímalo, či sú od Vémolu. „Nová etapa života sa začína veľmi pekne,” napísala Ceterová a mnohí si mysleli, že ide o nový štart práve s jej bývalým.

Slovenka však rázne všetkým odpovedala, že otec jej dcéry za týmto darčekom nie je a odkázala ich na hashtagy k fotografii, kde stojí okrem iného #newlove. Aj v komentároch potom ešte dodala, že kytica je od novej lásky a že jej padol anjel z neba. 

Po nevere odkopla Vémolu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram LC)

Po tomto vysvetlení jedna z komentujúcich skonštatovala, že Karlos si Lelu aj tak nezaslúžil. „To je ten dôvod, prečo s ním nie som,” reagovala blondínka. 

A tak teraz mnohí hádajú, s kým sa dala dokopy. Isté však je, že musí ísť o dobre zarábajúceho muža. 300 ruží totiž nie je lacný špás. „900 eur za kvety? WTF? Sú nádherné, ale toto je trochu veľa,” uviedla istá Tereza, no Lela ju hneď opravila, že stáli ešte viac. Nakoniec sa ukázalo, že hodnota kytice je 1200 eur! 

Po nevere odkopla Vémolu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram LC)

Viac o téme: Lela Ceterová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu