Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Svadba známej Slovenky: Obrad vo Washingtone, celebrity a... Fúha, to naozaj sa v tomto vydávala?!

Gabriela Drobová Zobraziť galériu (4)
Gabriela Drobová (Zdroj: Instagram GD)

BRATISLAVA - Doteraz bola Gabriela Drobová vo svojom živote vydatá iba raz, a to za aktuálneho bratislavského župana Juraja Drobu. V týchto dňoch si pripomenuli 19. výročie svojho manželstva, ktoré ale nevydržalo...

Gabriela Drobová sa do povedomia dostala ako kreatívna producentka televízie Markíza, ktorá mala pod palcom tie najúspešnejšie šou. Na začiatku kariéry sa ešte volala Ďurovková, potom sa vydala za Juraja Drobu. 

Galéria: Gabika Drobová

Svoj zväzok spečatili 10. 11. 2001 vo Washingtone a boli pri tom aj známe mená ako Aneta Parišková, Andrea Verešová či Zuzana Belohorcová. „Bol krásny slnečný deň a bola to párty ako má byť,” zaspomínala si blondínka na svoj veľký deň. 

No jej svadobný outfit určite mnohých prekvapí. Žiadnu róbu nečakajte! Hoci je dnes Gabriela šéfkou módnej televízie a na spoločenských akciách mnohokrát ohúrila outfitmi, ako nevesta stavila asi predovšetkým na pohodlnosť. Na zverejnených záberoch je totiž oblečená v rifľovej sukni a červenej blúzke. 

Svadba známej Slovenky: Obrad
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram GD)

Svadba známej Slovenky: Obrad
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram GD)

Aj keď to manželom nevyšlo, ich vzťahy sú naďalej príkladné. Drobová o svojom exmanželovi nikdy nehovorí zle a približne pred rokom sa objavili na spoločenskej akcii ruka v ruke aj s Jurajovou priateľkou. „Ďuro Droba, ďakujem za všetko, čo sme spolu zažili ako frajeri, ako manželia a aj za súčasný stav, kedy sme fakt dobrí priatelia,” spomenula ho Gabriela vo svojom príspevku na sieti Instagram.

Ako podotkla, neľutuje, že sa v 27 rokoch vydala, no neľutuje ani rozvod. „Veľa z vás sa čuduje, ako môžu mať exmanželia tak vynikajúci vzťah. Ja si myslím, že je to v prvom rade o potlačení ega a o nadhľade‚” uzavrela známa Slovenka. 

Svadba známej Slovenky: Obrad
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Gabriela Drobová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu