Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zmätok v testovaní: Doplatila na to aj Drobová!

Gabriela Drobová Zobraziť galériu (2)
Gabriela Drobová (Zdroj: Instagram GD)

BRATISLAVA - O spoľahlivosti antigénových testov sa vedú polemiky už mesiace. Aktuálne na ne doplatila Gabriela Drobová. Hoci mala v nedeľu negatívny PCR test, v stredu jej vyšiel pozitívny antigénový. Ďalší však vyšiel negatívne...

Raz tak, potom inak... Pi masívnom testovaní antigénovými testami sa ľudia najviac obávali toho, že budú falošne pozitívni a nesprávny výsledok im môže skomplikovať život. 

Galéria: Gabika Drobová

Niečo podobné sa aktuálne stalo aj riaditeľke Fashion TV Gabriele Drobovej. Tá sa v stredu vychystala na nakrúcanie charitatívneho televízneho projektu s dobrým pocitom, že v nedeľu bola testovaná PCR testom s negatívnym výsledkom. „My však na nakrúcaniach vždy každého najprv testujeme antigénom. A predstavte si, že môj bol pozitívny. A šup rovno do karantény,” prezradila fanúšikom na sieti Instagram. 

Z výsledku bola zmätená a príliš mu zrejme neverila, a tak sa objednala na ďalšie testovanie v súkromnom zariadení. Chcela samozrejme podstúpiť presnejší a spoľahlivejší PCR test. „Vysvetlila som im situáciu a oni, že urobíme vám najprv antigén. Urobili a výsledok – negatív. Tak odobrali vzorku aj na PCR test,” uviedla blondínka, ktorá by dnes mala dostať výsledok. Pravdepodobné falošný výsledok pred nakrúcaním však spôsobil, že pracovné povinnosti proste musela nechať tak a zatiaľ zostáva v karanténe. 

Zmätok v testovaní: Doplatila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram GD)

Viac o téme: Gabriela Drobová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu