Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Aj celebrity žijú voľbami: Och, táto sa kvôli nim pretŕčala holá!

Lizzo Zobraziť galériu (6)
Lizzo (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - V Spojených štátoch amerických sú momentálne top témou voľby. Aj slávne tváre a hviezdy sa rozhodli využiť svoj vplyv a fanúšikov prostredníctvom sociálnych sietí nabádali k tomu, aby svojim hlasom ovplyvnili, kto bude na čele ich krajiny. Speváčka Lizzo (32) dokonca pri tej príležitosti zverejnila fotku, na ktorej pózuje (takmer) nahá.

Viac informácií o voľbách nájdete TU!

„Keď myslím, na túto krajinu, nemyslím na jej zákony, ale na jej obyvateľov,” napísala v úvode svojho príspevku týkajúceho sa volieb speváčka Lizzo. Tá v ňom zhodnotila aktuálnu politickú a sociálnu situáciu v krajine a poďakovala všetkým, ktorí sa účastnia volieb. Aby strhla pozornosť, zverejnila aj pomerne provokatívny záber. Pózuje na ňom nahá a polovicu tela jej zakrýva americká vlajka. 

Speváčka Lizzo pri príležitosti volieb zverejnila na svojom Instagrame takúto zaujímavú fotku.
Zobraziť galériu (6)
Speváčka Lizzo pri príležitosti volieb zverejnila na svojom Instagrame takúto zaujímavú fotku.  (Zdroj: Instagram)

Lizzo sa netají tým, že patrí k podporovateľom demokratického kandidáta Joe Bidena. Rovnako tak ho podporujú napríklad aj herci Dwayne Johnson, Jennifer Aniston, Barbra Streisand, George Clooney, Robert De Niro, Ben Affleck, Leonardo DiCaprio, Robert Redford či Tom Hanks, raperka Cardi B, spevák John Legend s manželkou Chrissy Teigen, speváčky Cher, Madonna a Sheryl Crow.

Svojich priaznivcov samozrejme má aj republikán Donald Trump. Spomenúť možno hercov Jona Voighta (otec Angeliny Jolie), Jamesa Woodsa. Stephena Baldwina, či Stacey Dash, Roseanne Barr, Kristie Alley. Podporu má aj od raperov 50 Centa, Lil Waynea, či bojovníka Connora McGregora. Ten Trumpa označil za fenomenálneho prezidenta a zaradil ho medzi najlepšie politické osobnosti USA:  

Spevák a hudobník Bruce Springsteen uviedol, že keď bude Trump opäť zvolený za prezidenta, tak sa odsťahuje do Austrálie. 

Galéria: Takto celebrity navádzali fanúšikov, aby sa zúčastnili volieb.

Viac o téme: Lizzo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu