Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Najštýlovejší odchod z pôrodnice: Manželka Majka Spirita sa nahodila ako britská princezná a on... Prišiel z fitka?

Najštýlovejší odchod z pôrodnice! Zobraziť galériu (4)
Najštýlovejší odchod z pôrodnice! (Zdroj: Instagram M)

BRATISLAVA - Na dátum prvého októbra už nikdy nezabudnú raper Majk Spirit a jeho manželka Maria. Zo zamilovanej dvojice sa stali rodičia, tmavovlasá modelka priviedla na svet ich spoločnú dcérku, ktorá dostala krásne meno Aria.

Aktuálne už je mladá rodinka spolu doma, pyšný otecko si svoje dve dievčatá z nemocnice odviedol pred štyrmi dňami. Ukrajinská kráska však nič nenechala na náhodu a pokiaľ by ste čakali, že z pôrodnice odchádzala nahodená v pohodlných teplákoch a mikine, ste na omyle. Outfit, v ktorom opustila brány kliniky, pôsobil skutočne noblesne a očarujúco, záberom sa pochválila na svojom Instagrame. 

Galéria: Majk Spirit a jeho Máša
Maria pri odchode z nemocnice pôsobila ako princezná.
Zobraziť galériu (4)
Maria pri odchode z nemocnice pôsobila ako princezná.  (Zdroj: Instagram M.D.)

Masha mala na sebe obtiahnuté belasé šaty a vďaka tomuto kúsku jej na fotografii vykúkalo popôrodné bruško. Elegantný kúsok doplnila bielym kabátikom a luxusnou kabelkou, pričom celá táto kombinácia pôsobila tak, akoby z pôrodnice odchádzala členka kráľovskej rodiny.

Kým čerstvá mamička vyzerala ako skutočná princezná, novopečený otecko stavil na športovú klasiku - teplákovú súpravu a šiltovku. Po boku svojej krásnej manželky síce pôsobil, akoby sa tam zastavil cestou z fitka, no pri pohľade na jeho tvár rozžiarenú láskou a šťastím je to vlastne úplne jedno...

Viac o téme: Majk SpiritAriaMaria Dušička
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu