Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Obrovský žiaľ bývalej farmárky: Prišla o bábätko!

Prišla o bábätko! Zobraziť galériu (4)
Prišla o bábätko! (Zdroj: Facebook J.Z.K)

BRATISLAVA - Kontroverzná účastníčka tretej série markizáckej Farmy prežíva obrovskú bolesť. Z Janky Kállayovej sa o niekoľko mesiacov mala stať dvojnásobná mamina. Osud však kruto zasiahol a blondínka o svoje bábätko prišla.

Smutnú správu Jana zverejnila na svojom Facebooku. Jej priateľov a priznivcov na prvý pohľad prekvapili fotografie z nemocnice, no keď si prečítali, prečo sa v nej vôbec ocitla, bolo to ešte horšie. Zdrvená blondínka k záberom napísala slová, ktoré trhajú srdce. 

„Opustil si ma, nedokázal si bojovať, tvoje srdiečko maličké prestalo tĺcť. Veľké bolesti od noci až do dnes. Chvíľku si sa zdržal u mňa, mala som dávať viac pozor na teba. Bábätko krásne,"  napísala zúfalá bývalá farmárka a potom ešte dodala, že bolesti, ktoré prežívala, boli horšie ako tie počas pôrodu jej synčeka Janka.

Jana Kállayová prišla o svoje dieťatko.
Zobraziť galériu (4)
Jana Kállayová prišla o svoje dieťatko.  (Zdroj: Facebook J.K.)

Z toho sa mal stať veľký brat, no žiaľ, šťastie z ďalšieho člena rodiny sa zmenilo na obrovský smútok. Janu v komentároch podporili desiatky ľudí, medzi nimi aj ďalšia bývalá farmárka, Nikol Máčeová. „Neboj moja, je to veľmi bolestivé, ale treba ísť ďalej, zabudnúť nezabudneš nikdy, ale máš malého a muža a hlavne, že ty si v poriadku. Musíš byt silná pre tvojich chlapcov," odkázala Jane. 

Viac o téme: Janka Kállayová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu