Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Žena svojmu psíkovi spôsobila najhoršiu bolesť, akú kedy zažil: FOTO Čelí obvineniu!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FB/Kimberly Oldham)

PORTER - V okrese Porter v americkom štáte Indiana sa polícia zaoberá prípadom šesťdesiatdvaročnej Kimberly Oldhamovej, ktorá je obvinená z krutého zaobchádzania so zvieratami, pretože sa krutým a bezcitným spôsobom pokúšala vykastrovať svojho psíka. Na surové správanie ženy upozornila policajtov miestna veterinárna klinika. 

Američanku Kimberly Oldhamovú už otravovali poznámky ľudí z okolia, ktorí nástojili na tom, aby dala vykastrovať svojho psa. A keďže nemala na tento zákrok peniaze, rozhodla vziať iniciatívu do svojich rúk, a to doslova.

Čítajte aj: Dievčina vzala svojho psa k veterinárovi: Neuveríte, čo šteniatku trčalo zo zadku

Na odporučenie svojho suseda obviazala hornú časť mieška semenníkov chlpáča páskou a poriadne ju stiahla v nádeji, že mu jednoducho odpadnú. Zviera tak niekoľko hodín trpelo bolesťami a jeho majiteľka mu pomohla až na druhý deň, keď ležalo v kaluži krvi a oblizovalo si zranené miesto.

Vzala ho k veterinárovi, ktorý takmer neveril vlastným ušiam, keď si vypočuli, čo sa stalo. „Pri vyšetrení lekár zistil, že v hornej časti mieška semenníkov malo zviera stiahnutú elastickú šnúrku podobnú dentálnej niti. Navyše bolo veľmi dehydrované,“ uviedlo vedenie kliniky a na prípad upozornilo Úrad šerifa v okrese Porter.

Žena svojmu psíkovi spôsobila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Kimberly Oldham)

Pani Oldhamová opakovane tvrdila, že nikdy nechcela psovi ublížiť. Ľudia z jej okolia ju niekoľkokrát upozornili, aby ho dala vykastrovať, ale ona nemala peniaze. Rozhodla sa preto všetko riešiť sama,“ uvádza sa v policajnej správe.

Kimberly bola následne obvinená z krutého zaobchádzania so zvieratami. Čiernobiely trojročný Terrier-Chihuahua, ktorého museli nakoniec vykastrovať, aby ho zachránili, sa z krutého zákroku svojej majiteľky zotavuje na klinike a po vyliečení bude ponúknutý na adopciu. 
 

Viac o téme: PesTýranieZviera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu