Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mladá herečka bez ostychu: Pred kamerami úplne NAHÁ!

Elle Fanning Zobraziť galériu (6)
Elle Fanning (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nemá problém! Nahota je súčasťou hereckej profesie a mnohí umelci sú si toho dobre vedomí, že občas je nutné sa pred kamerami vyzliecť. V Evinom rúchu sa nedávno predviedla aj Elle Fanning (22), ktorá v počine The Great stvárnila slávnu ruskú panovníčku Katarínu Veľkú.

Katarína Veľká bola nielen mocnou, ale aj mimoriadne zaujímavou ženou. Nečudo, že jej život inšpiroval filmárov k tomu, aby o nej nakrútili nejaký počin. Stanica HBO nedávno prišla so štvordielným seriálom s názvom Katarína Veľká, v ktorom panovníčku stvárnila úžasná Helen Mirren. Dej zachytával skôr posledné roky jej života.  

Slávna herečka šokuje: 74 rokov a ona sexuje pred kamerami!

Televízna sieť Hulu poskytuje svojim divákom príbeh z čias, keď bola Katarína mladým dievčaťom a musí sa vydať za cára Petra. Úlohy sa zhostila talentovaná Elle Fanning, ktorá pred kamerami nie je žiadnym nováčikom. 

O Kataríne Veľkej je dobre známe, že bola poriadne náruživá. Hneď v úvodnej časti sa preto krásna Elle musela popasovať aj s nahými scénami. „Poznala som ten príbeh o sexe s koňom. ( Istý mýtus hovorí, že Katarína Veľká zomrela počas toho, ako mala sex s koňom, pozn.red ) Je to extrémne smutné. Ale napokon som sa naučila, že bola ikonou feminizmu a ženám v Rusku dala vzdelanie, umenie a vedu. Urobila veľa výnimočných vecí,” uviedla krehká blondínka. 

Galéria: Elle Fanning

Elle Fanning ako panovníčka Katarína Veľká.
Zobraziť galériu (6)
Elle Fanning ako panovníčka Katarína Veľká.  (Zdroj: HULU)

Elle Fanning sa predviedla pred kamerami celkom nahá.
Zobraziť galériu (6)
Elle Fanning sa predviedla pred kamerami celkom nahá.  (Zdroj: profimedia.sk)

VIDEO: Trailer k seriálu The Great. 

Viac o téme: Elle Fanning
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu