Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

ROZCHOD V ŠOUBIZNISE: Krásny párik je už minulosťou!

Zobraziť galériu (7)

LOS ANGELES - Ich cesty sa rozišli! Úspešná herečka Elle Fanning (24) a jej 37-ročný kolega Max Minghella, známy napríklad z úspešného seriálu Príbeh služobníčky, tvorili veľmi zaujímavý pár. To je však už minulosťou. Ako aktuálne vyšlo najavo, dvojica sa po rokoch vzťahu v tichosti rozišla.

Správy o rozchode dvojice sa v médiách objavili po tom, ako herečka poskytla rozhovor magazínu Harper´s Bazaar, v ktorom prezradila, že je momentálne opäť single. „Som beznádejný romantik. Verím v lásku na prvý pohľad. Pokojne ma nazvite bláznom, ale ja v tieto veci verím. Cítim, že toto je môj osud,” uviedla étericky pôsobiaca kráska.

Elle Fanning a Max Minghella
Zobraziť galériu (7)
Elle Fanning a Max Minghella  (Zdroj: SITA)

Elle Fanning a o 13 rokov starší Max Mighella sa spoznali v roku 2018 počas nakrúcania filmu Teen Spirit. Krátko na to sa v médiách objavili prvé správy o tom, že ich vzťah je viac, než pracovný. Dlhý čas však na zvedavé otázky novinárov neodpovedali a svoj debut na červenom koberci mali v roku 2019 na podujatí Met Gala. 

Dvojica o svojom vzťahu príliš nehovorila. A bobríka mlčanlivosti držia aj teraz, keď sa ich novinári pýtajú na rozchod. Nevedno teda, kedy presne sa ich cesty rozišli. Ako pár sa v spoločnosti naposledy ukázali v decembri 2022 na premiére filmu Babylon. 

Viac o téme: Elle FanningMax Minghella
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu