Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dcéra Paula Walkera vystrkuje rožky: Presvitajúce bradavky a... Miluje známu modelku!

Meadow Walker Zobraziť galériu (8)
Meadow Walker (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Provokuje! Meadow Walker (21) je verejnosti známa najmä ako dcéra zosnulého herca Paula Walkera (†40), ktorý tragicky zahynul v roku 2013. V čase, keď jej milovaný otec zomrel bola dospievajúcou tínedžerkou. Dnes je z nej dospelá žena a dokazuje to aj na sociálnych sieťach.

Paul Walker účinkoval vo viacero počinoch, avšak najviac ho preslávila filmová séria Rýchlo a zbesilo. Žiaľ, bola to práve rýchla jazda, čo ho zabilo. Keď sa v roku 2013 s kamarátom Rogerom Rodasom vracali z charitatívnej akcie na červenom Porsche Carrera GT, havarovali. Auto hneď po náraze vzbĺklo. 

Paul Walker so svojou milovanou dcérkou Meadow.
Zobraziť galériu (8)
Paul Walker so svojou milovanou dcérkou Meadow.  (Zdroj: Instagram)

O charizmatickom hercovi je dobre známe, že mal dobré srdce a podporoval rôzne charitatívne projekty. V jeho šľapajách pokračuje aj dcéra Meadow. Tá ako 16-ročná založila nadáciu nesúcu jeho meno. 

V súvislosti s peknou brunetkou sa hovorilo aj o modelingu. Niet pochýb, že Meadow by mala úspech. Dôkazom sú napríklad zábery, ktoré zverejňuje na sociálnych sieťach. V týchto dňoch sa brunetka dala nafotiť v bielom tielku, spod ktorého jej presvitali bradavky. Ktovie, či ju na dráhu modelky zláka jej kamarátka Kaia Gerber. Pod provokatívnym príspevkom totiž spomínala práve jej meno a dokonca v komentároch napísala, že je láskou jej života...

Galéria: Meadow Walker rada dokazuje, že je z nej už dospelá žena.
Meadow Walker
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Paul WalkerMeadow Walker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu