Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pravá tvár známej modelky prekvapí: Ehm, kde je tá kráska z titulných stránok?!

Kaia Gerber Zobraziť galériu (5)
Kaia Gerber (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Kaia Gerber (19) je verejnosti dobre známa. A to nielen vďaka tomu, že je dcérou prominentných rodičov - Cindy Crawford a Rande Gerbera, ale tiež pre to, že vo svete modelingu žnie jeden úspech za druhým. Mladá kráska má paparazzov bežne v pätách. Nedávno ju zvečnili počas všedného dňa a veru, vyzerala úplne inak, než sme zvyknutí.

Krásna ako jej mama! To rozhodne platí v prípade modelky menom Kaia Gerber. Či už sú to prehliadkové móla, titulky magazínov, červený koberec alebo príspevky na sociálnej sieti Instagram, brunetka vzhľadom vždy ohúri. 

Galéria: Kaia Gerber je krásna žena.
V súkromí a počas všedného dňa si však Kaia vôbec nepotrpí na to, aby bola tip-top a vyzerala ako sexica. Dôkazom sú fotky, ktoré sa nedávno podarilo spraviť bulvárnym fotografom. Tí zvečnili modelku spolu s jej frajerom Jacobom Elordi. Dvojica spolu venčila ich štvornohého miláčika. 

Kaia na sebe mala voľnú mikinu a široké tepláky, ktoré úplne zakryli jej krivky. Vlasy nemala príliš upravené a aj jej tvár vyzerá bez mejkapu inak, ako keď je brunetka nalíčená. 

Kaia Gerber vyzerá na paparazzi záberoch inak, než sme zvyknutí.
Zobraziť galériu (5)
Kaia Gerber vyzerá na paparazzi záberoch inak, než sme zvyknutí.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kaia GerberJacob Elordi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu