Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Škandalózna Haklová z Farmy priznala vzťah: Polonahá FOTO s novým mužom!

Monika Haklová svojho času vyrábala jeden škandál za druhým. Zobraziť galériu (6)
Monika Haklová svojho času vyrábala jeden škandál za druhým. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Čerstvo zaľúbená! Monika Haklová (44) sa do pamäti väčšiny Slovákov zapísala vďaka účinkovaniu v marizáckej reality šou Farma. Práve tam plavovláska vyrábala jeden škandál za druhým. V posledných rokoch však o nej takmer nepočuť. No jedno je jasné - aktuálne prežíva veľmi radostné obdobie. Priznala totiž vzťah... A hneď zverejnila polonahú FOTO s novým partnerom!

Fanúšikom markizáckej reality šou Farma Moniku Haklovú predstavovať nemusíme. Plavovláska, ktorá sa zúčastnila druhej série statkárskeho projektu, tam totiž patrila k najvýraznejším účastníkom. Vďačiť môže bez pochýb faktu, že vyrábala jeden škandál za druhým. A inak to nebolo ani po návrate do reality. 

Galéria: Zaspomínajte si na škandalóznu Moniku Haklovú

Pred pár rokmi sa však trojnásobná mamička utiahla do úzadia - nezúčastňuje sa prominentných akcií a nesnaží sa za každú cenu na seba upozorňovať. Naposledy na seba strhla pozornosť po dlhom čase v lete 2019, keď tvrdila, že by sa chcela zúčastniť 11. série Farmy. 

No hoci sa na televíznych obrazovkách nakoniec neobjavila, v súkromnom živote prežíva aktuálne veľmi dobré obdobie. Súdiac podľa fotky a jej aktuálneho statusu na sociálnej sieti Facebook. Haklová sa totiž pochválila, že je opäť vo vzťahu.

Monika Haklová sa pochválila, že je opäť zamilovaná.
Zobraziť galériu (6)
Monika Haklová sa pochválila, že je opäť zamilovaná.  (Zdroj: Facebook M.H.)

A túto novinku hneď umocnila záberom so svojím novým objavom, na ktorom sú obaja polonahí (FOTO nájdete v GALÉRII). Moniku sme v tejto súvislosti oslovili, nech nám prezradí o svojej novej láske viac, no doposiaľ nám na naše správy neodpovedala. Dvojici teda prajeme hlavne veľa lásky!

Viac o téme: Monika Haklová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu