Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Markíza pripravuje kontroverznú Farmu: Západ proti Východu... Mieri tam aj TÁTO známa Slovenka!

Kastingy na novú Farmu začnú čo nevidieť. Zobraziť galériu (6)
Kastingy na novú Farmu začnú čo nevidieť. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Pokračovanie úspešnej reality šou Farma sa blíži! Už o pár dní spustí televízia Markíza kastingy na výber nových farmárov, ktorí budú súťažiť nielen o titul kráľa farmy, ale aj o finančnú výhru 75-tisíc eur. Kto sa do šou prebojuje, zatiaľ teda známe nie je. No prvá adeptka už o sebe dala vedieť.

Markíza pripravuje dohromady päť kastingov v rámci celého Slovenska, kde sa môžu prihlásiť odvážlivci, ktorí budú môcť v šou ukázať nielen svoje zručnosti, ale aj schopnosť taktizovať, či vychádzať s ostatnými v kolektíve a v neposlednom rade získať si priazeň divákov. Šťastie sa rozhodla opäť pokúšať aj známa blondínka, ktorá si už drsnosť šou zažila na vlastnej koži.

Reč je o blond fitnes inštruktorke Monike Haklovej (45), ktorá sa Farmy zúčastnila už pred siedmimi rokmi. Šou vtedy nielenže nevyhrala, ale aj samotný pobyt na farme bol pre ňu poriadne drsný. Zo strany ostatných súťažiacich si počas niekoľkých týždňov vytrpela vulgárne nadávky, ponižovanie, šikanu a intrigy. Zo šou sa nakoniec rozlúčila po dueli, v ktorom sa ocitla aj vďaka bitke so súperkou Ľudovítou Mládkovou (38).

Markíza pripravuje kontroverznú Farmu:
Zobraziť galériu (6)

Napriek zlým skúsenostiam však, zdá sa, na Farmu nezanevrela. V poslednej, jubilejnej desiatej sérii sa dokonca objavil jej syn Filip (20), ktorý sa, podobne ako jeho mama, rozhodol skúsiť šťastie a zabojovať o výhru. V šou sa však ohrial iba nakrátko a po niekoľkých dňoch statok opustil. Monika tentokrát skúsi šťastie so svojou dcérou Chiarou. „Boj proti Východu! Ja a dcéra! Kto sa k nám pridá na Farmu 11 za Západ? Poďme ukázať Východniarom, že sme silní!!!!" vyzýva na svojom facebooku Monika aj ostatných odvážlivcov.

Markíza pripravuje kontroverznú Farmu:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook M.H.F.)

Či už majú blondínka s dcérou miesto na Farme isté, alebo sa budú musieť prebojovať kastingom tak ako všetci, zatiaľ nevieme. Ak sa im do šou nakoniec podarí dostať, dúfajme, že jej priebeh bude pre Moniku príjemnejší, ako to bolo pred rokmi.

Viac o téme: Monika HaklováFilip HaklĽudovíta Mládková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu