Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

FOTO Netradičná návšteva v prezidentskom paláci: Pozrite sa, ktorú rodinku tam prezidentka stretla

Zuzana Čaputová v prezidentskom paláci stretla rodinu Zobraziť galériu (2)
Zuzana Čaputová v prezidentskom paláci stretla rodinu "Sajfovcov" (Zdroj: SITA/Branislav Bibel)

BRATISLAVA - Prezidentský úrad je známy ako súčasť štátu, ktorý navštevujú významné domáce, ale aj zahraničné politické delegácie. Tentokrát sa však situácia mierne pozmenila. V paláci sa aj so svojou rodinkou zastavil známy moderátor, youtuber a zabávač Matej "Sajfa" Cifra.

Sajfa sa o návšteve zmienil na sociálnej sieti Instagram, kde zdieľal spoločnú fotografiu jeho šťastnej rodinky a slovenskej hlavy štátu. "Pozor : Na jednej z týchto fotografií sú tri prezidentky! Pani prezidentka Slovenskej republiky Zuzana Čaputová, prezidentka môjho sveta Veronika Ostrihoňová a prezidentka nášho vesmíru malá Sára!" popisuje selfie fotografiu moderátor Sajfa.

FOTO Netradičná návšteva v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram.com/sajfa)

Prezidentku stretli počas návštevy

Sajfovci nešli pôvodne priamo za prezidentkou, ale stretli ju na ceste z práce. Rodinka pôvodne plánovala len prehliadku prezidentského paláca. "Aby som vysvetlil - najzábavnejší slovenský úradník Peter Bátor nás pozval na krátku prehliadku prezidentského paláca a práve sme vystihli moment ako naša pani prezidentka išla z meetingu na meeting a tak sme jej predstavili nášho malého potomka Sáru, ktorá na tomto bilaterálnom stretnutí slintala o čosi viac ako obyčajne. Ďakujeme aj za úradnícku spinku. Šťastné a veselé želáme aj do prezidentského paláca," vysvetlil Sajfa.

Viac o téme: Matej Sajfa CifraZuzana Čaputová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu