Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Najhoršie narodeniny krásky z markizáckych obrazoviek: Na oslavu ani nepomyslí!

Terez Kerndlová Zobraziť galériu (6)
Terez Kerndlová (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Namiesto radosti smútok! Tereza Kerndlová, ktorá moderovala spevácku šou The Voice Česko Slovensko, má dnes narodeniny. Oslavovať asi veľmi nebude. Počas uplynulých dni totiž prišla o dvoch mužov, ktorí pre ňu veľa znamenali.

Tereza Kerndlová sa narodila 6. októbra 1986. Jej otcom je známy jazzový a swingový spevák Laďa Kerndl. Svoju kariéru odštartovala niekedy v roku 2001, keď spoločne s Helenou Zeťovou a Terezou Černochovou tvorili skupinu Black Milk. V roku 2002 dostali Slavíka v kategórii Objav roka. O tri roky neskôr sa kapela rozpadla a Tereza sa vydala na sólovú dráhu. 

Tereza Kerndlová so svojím otcom.
Zobraziť galériu (6)
Tereza Kerndlová so svojím otcom.  (Zdroj: profimedia.sk)

Tereza sa tento rok predviedla aj ako moderátorka. Spoločne s Máriou Čírovou uvádzali posledný ročník speváckej súťaže The Voice Česko Slovensko.

Kráska dnes oslavuje 33. narodeniny. Tie možno smelo označiť za najhoršie. Sú totiž poznačené smútkom zo smrti Karla Gotta a Petra Vlasáka. 

„Boh sa stretol s Bohom. Moja spomienka na vás bude vždy farebná, ako ste boli vy sám. Ďakujem za vaše slová, váš smiech, za to, že som si s vami mohla zaspievať. Človek nikdy celkom neodíde, kým na neho niekto myslí. Vo vašom prípade to tak bude,” ​lúčila sa na instagrame s maestrom speváčka.

Tereza Kerndlová smúti za Karlom Gottom.
Zobraziť galériu (6)
Tereza Kerndlová smúti za Karlom Gottom.  (Zdroj: Instagram)

Odkaz na onen svet posielala ajj Vlasákovi. Práve vďaka nemu sa totiž spoznala so svojím manželom. „Ahoj Petr, dnes je to viac než tragický deň, ale pre mňa a pre môjho muža Rendu si symbolom našich začiatkov. Vďaka, že si vtedy stál na bare v Café Café a s mojím terajším mužom ste sa bavili. Možno nebyť teba, tak sa nepoznáme. Je neuveriteľné, že si musel odísť v rovnaký deň ako božský Karel, ale ver, že pre nás dvoch si bol božský i ty a navždy v našich srdciach tak zostaneš,“ napísala dojemný odkaz Petrovi Tereza.

Tereza Kerndlová prišla aj veľmi dobrého priateľa Petra Vlasáka.
Zobraziť galériu (6)
Tereza Kerndlová prišla aj veľmi dobrého priateľa Petra Vlasáka.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Tereza Kerndlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu