Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Mama markizáckej moderátorky: Rakovina za okom... Museli jej vybrať celú kosť!

Tereza Kerndlová so svojou mamou Zobraziť galériu (3)
Tereza Kerndlová so svojou mamou (Zdroj: Instagram TK)

PRAHA - Len dva dni pred svojimi narodeninami informovala v roku 2020 moderátorka markizáckeho The Voice Tereza Kerndlová, že jej mama opäť bojuje s rakovinou. Nádor sa nachádzal za okom a Milada Kerndlová teraz prezradila desivý detail z operácie.

Manželka speváka Ladislava Kerndla a zároveň mama speváčky a moderátorky markizáckeho The Voice Milada Kerndlová začala v roku 2020 znovu bojovať o svoj život. 

„Si pre mňa inšpiráciou, si neuveriteľne silná, odhodlaná, chceš bojovať a aj teraz sa vieš smiať a zostávaš v pozitívnej nálade. Ty nikdy nič nevzdávaš, nikdy neustúpiš a budeš bojovať ako nikto, koho poznám,” napísala jej dcéra Tereza Kerndlová na Instagram v októbri 2020. 

Mama markizáckej moderátorky: Rakovina
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram TK)

Našťastie sa zdá, že pani Milada svoj boj opäť vyhrala. „Mamke konečne dovolili letieť. Jej liečba zabrala a my nemôžeme byť šťastnejší,” tešila sa speváčka minulý rok v lete. 

Teraz pani Kerndlová prehovorila o tom, čo prežívala posledné dva roky. „Po 17 rokoch, keď som mala nádor v prsníku, mi našli metastázy za pravým okom,” prezradila denníku Aha! Jej boj trval 18 mesiacov a musela absolvovať aj náročnú operáciu. „Operoval ma neurochirurg v Brne. Aby sa k nádoru dostal, musel mi vybrať a potom zas vrátiť spánkovú kosť,” uviedla. 

Oporou jej bola samozrejme aj známa dcéra. „Terezka s manželom sa k nám takmer na 5 mesiacov nasťahovali, aby pomáhali. Bolo to veľmi milé, ako sa o mňa starali,” pochvaľovala si pani Milada. Teraz si už všetci len želajú, aby rakovina nezaútočila aj tretí raz. 

Mama markizáckej moderátorky: Rakovina
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram TK)

Viac o téme: Tereza Kerndlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu