Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Muž pri prezeraní Google máp narazil na zvláštnu vec: VIDEO Polícia neverila, že toto sa môže stať

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: The National Missing and Unidentified Persons System, Google Maps)

WASHINGTON - Trvalo to 22 rokov, ale pozostatky tak dlho nezvestného muža sa nakoniec našli vďaka tomu, že niekdajší obyvateľ Floridy sa za pomoci aplikácie Google Maps pozrel po bývalom domove a bývalých susedoch a všimol si auto potopené vo vodnej nádrži. Keď úrady nechali silne skorodované vozidlo vytiahnuť na breh, vo vnútri našli kostru. O týždeň neskôr sa ju podarilo identifikovať ako Williama Moldta, ktorý náhle zmizol ako štyridsaťročný v novembri 1997.

Max (13) zbadal čosi čudné v jazere: VIDEO Vyriešil prípad záhadného zmiznutia ženy spred 27 rokov

Úrad šerifa v Palm Beach predpokladá, že Moldt pravdepodobne stratil vládu nad svojím vozidlom a skončil vo vode. Pri pôvodnom vyšetrovaní záhadného zmiznutia sa neprišlo na žiadne stopy, naznačujúce, čo sa stalo. Až nedávne zmeny hladiny umožnili si vozidlo všimnúť.

Muž pri prezeraní Google
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: The National Missing and Unidentified Persons System)

"Nemožno určiť, čo sa pred toľkými rokmi stalo. Vieme len, že zmizol z povrchu Zeme a teraz sa našiel," povedala BBC policajná hovorkyňa Therese Barberaová.

Muž pri prezeraní Google
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: google maps)

Moldt mal povesť tichého muža, ktorý spoločnosti, ani alkoholu veľmi neholdoval. V noci, keď zmizol, odišiel asi hodinu pred polnocou z klubu, kde si dal niekoľko drinkov. Svedkom sa nezdal byť opitý.

Muž pri prezeraní Google
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: google maps)

Vo vozidle odchádzal sám. Ešte predtým zavolal svojej priateľke, že čoskoro bude doma. To sa ale nestalo. Doma sa už nikdy neukázal. Úrady o náleze informovali Moldtových príbuzných.

Viac o téme: VozidloNezvestnýKostraGoogle Maps
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu