Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bizarná požiadavka na Miley Cyrus: Jej muž od nej chce... Fúha!

Miley Cyrus a Liam Hemsworth Zobraziť galériu (8)
Miley Cyrus a Liam Hemsworth (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Majú čo robiť! Miley Cyrus (26) sa svojho času prezentovala dosť bizarným spôsobom. Vulgárne pózy, nahota, kontroverzné správanie boli u nej na dennom poriadku. S pribúdajúcimi rokmi sa však upokojila a nemalý podiel mal na tom jej dnes už manžel Liam Hemsworth (29). Sympatický herec ospevuje svoju lásku aj v najnovšom vydaní magazínu GQ Australia, kde prezradil aj pomerne šokujúcu informáciu.

„10, 15, možno 20,” takto reagoval Liam na otázku, koľko by chcel mať s Miley detí. Nejeden fanúšik prominentnej dvojice by sa potešil, keby už blondínka mala dieťatko pod srdcom. „Začneme s tým, ale až keď nebudeme mať toľko psov. Nemohli by sme do nášho domu teraz priviesť malé bábätko,” dodal Hemsworth. 

Sympatický herec sa v rozhovore netajil tým, že s Miley to bola láska na prvý pohľad. „Mal som 18 rokov, keď som ju spoznal. Zamilovali sme sa do seba veľmi rýchlo a naše puto bolo hneď veľmi silné. Celý čas som vedel, že ona je tá pravá,” uviedol Liam. 

Cyrus a Hemsworth sa dali dokopy v roku 2010. V priebehu rokov sa viackrát rozišli. Svoj vzťah spečatili svadbou koncom minulého roka.

Liam Hemsworth pre magazín GQ Australia.
Zobraziť galériu (8)
Liam Hemsworth pre magazín GQ Australia.  (Zdroj: GQ Australia)

Viac o téme: Miley CyrusLiam Hemsworth
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu