Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Z paláca išla rovno na súťaž krásy: FOTO Tejto finalistke na Miss Slovensko fandil aj Andrej Kiska

Michaela Čajková z Čestnej stráže prezidenta sa uchádzala o korunku krásy na Miss Slovensko 2019. Zobraziť galériu (2)
Michaela Čajková z Čestnej stráže prezidenta sa uchádzala o korunku krásy na Miss Slovensko 2019. (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Aj prezident Andrej Kiska mal svoju favoritku medzi najkrajšími ženami Slovenska. Michaela si vyzliekla uniformu a súťažila na galavečeri Miss Slovensko 2019, kde sa uchádzala o korunku krásy.

Veľkolepý galavečer Miss Slovensko 2019 sa konal v sobotu večer a o korunku sa uchádzalo 12 finalistiek. Jednou z nich bola aj 22-ročná Michaela Čajková , ktorá pochádza z dedinky Klenovec pri Rimavskej Sobote. Okrem toho, že je aj viacnásobnou majsterkou Slovenska v bedmintone, sa môže pochváliť aj tým, že je členkou Čestnej stráže prezidenta Slovenskej republiky. Andrej Kiska Michaele vyjadril podporu aj na sociálnej sieti. 

Miss Slovensko 2019: TOTO je nová kráľovná krásy!

"Dnes večer súťaží v Miss Slovensko aj vojačka z Čestnej stráže prezidenta SR Michaela Čajková. Obdivujem odvahu ženy, ktorá sa dokáže presadiť v kolektíve, v ktorom sú najčastejšie muži. Vojaci čestnej stráže musia zvládať všetky bojové úlohy, rovnako ako iné časti ozbrojených síl. Denne trénujú fyzickú kondíciu, ale aj ovládanie zbraní a bojovej techniky," napísal prezident Andrej Kiska na sociálnej sieti.

Andrej Kiska mal medzi
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Andrej Kiska)

"Stráž pri bráne Prezidentského paláca a čestná prehliadka pri zahraničných návštevách je len stotinou ich práce. Michaela Čajková je viacnásobnou majsterkou Slovenska v bedmintone. Ako vojačka sa chce uchádzať o dôstojnícku funkciu a ja jej v tom držím prsty," dodal Kiska. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu