Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Otrasný prípad zneužívania? Otec mal nakaziť pohlavnou chorobou všetky tri svoje dcéry

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Najvyšší súd v Londýne sa zaoberá prípadom, kedy mal otec sexuálne zneužiť svoje tri dcéry a zároveň ich nakaziť pohlavne prenosným ochorením. Ten všetko popiera, no zároveň nevie vysvetliť, ako k tomu mohlo dôjsť. Rodina je pre úrady starou známou firmou, k zanedbávaniu starostlivosti tam podľa všetkého dochádzalo pravidelne.

Úrady začali mať podozrenie po tom, ako rodinu minulý rok dvakrát vyhodili z dvoch rôznych domov. Tá následne strávila dve noci v hoteli, dva týždne v karavane v grófstve Essex a ďalšie dva týždne v karavane v Lincolnshire. Sociálni pracovníci sa začali viac zaujímať o ich tri dcéry, všetky mladšie ako desať rokov. Tie podstúpili rôzne vyšetrenia, ktoré odhalili, že všetky trpia sexuálne prenosným ochorením. 

Sexuálne zneužívanie
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Polícia sa domnieva, že ich nakazil ich vlastný otec. Ten vinu popiera, no zároveň nedokázal vysvetliť, ako dievčatá ochoreli. Tie úrady preto preventívne umiestnili do pestúnskej starostlivosti. Momentálne prebiehajú súdne vypočúvania, aby sa zistilo, za akých okolností sa nakazili. 

Viac o téme: Sexuálne zneužívaniePohlavne prenosné ochorenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu