Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Trieska s ním opäť puberta? Boris Kollár sa zobudil s TÝMTO!

Boris Kollár zažil skoro ráno poriadne prekvapenie. Zobraziť galériu (4)
Boris Kollár zažil skoro ráno poriadne prekvapenie. (Zdroj: Instagram B.K.)

BRATISLAVA - Tak takéto prebudenie istotne nečakal! Politik a podnikateľ Boris Kollár (53) sa počas dňa venuje serióznym záležitostiam a biznisu. Mimo práce si však rád zavtipkuje na vlastný účet. Inak to nie je ani tentokrát.

Podnikateľovi rozhodne nechýbajú zmysel pre humor a nadhľad, vďaka ktorým často obráti kritiku či nezávideniahodnú situáciu na žart. To dokázal aj svojim posledným príspevkom, ktorý zverejnil na sociálnej sieti.

Poznáte to. Ráno vstanete, idete sa umyť, pozriete sa do zrkadla a... Multiotecko sa asi nestačil čudovať, keď ráno zbadal svoj odraz v zrkadle. Cez noc mu totiž vyrašila na tvári obrovská vyrážka. A to rovno uprostred nosa!

Trieska s ním opäť
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram B.K.)

Zatiaľ čo nejedna žena by vyrážku považovala za zradu matky prírody a projektom dňa by bolo neprehliadnuteľný kráter zakamuflovať, politik to zobral z opačného konca. S 'pupákom' sa odfotil a záberom sa pochválil na sociálnej sieti. „Budeš rypákom ryť ako červená myš... asi som v puberte, alebo že by som ním niekde ryl?" pripísal vtipne pod fotografiu.

Kam politik noštek strkal, nakoniec neprezradil...

Viac o téme: Boris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu