Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Predčasne pochovaný Gott opäť na pódiu: Aha, ako teraz vyzerá!

Karel Gott Zobraziť galériu (4)
Karel Gott (Zdroj: Jan Zemiar)

PŘÍBRAM - Český slávik Karel Gott (79) je opäť v top forme! Dokázal to fanúšikom na svojom sobotňajšom koncerte, na ktorý prišiel skutočne dobre naladený. Vyvrátil tak nedávne obavy o jeho zdravotný stav aj fámy o smrti.

Karel Gott prekvapil fanúšikov v českej Příbrami, kde v sobotu odohral jeden zo svojich koncertov. Nielenže z pôvodných 45 minút predĺžil hudobné vystúpenie na takmer hodinu, no dokázal aj to, že na pódiu je stále vo svojom živle.

Len pred pár týždňami pritom Česko a Slovensko obehla informácia, že Gott po hospitalizácii v nemocnici, bohužiaľ, zomrel. Našťastie, zlomyseľná správa bola len výmysel a spevák sa všemožne snaží upokojiť svojich fanúšikov a dokázať im, že umrieť sa tak skoro nechystá.

Predčasne pochovaný Gott opäť
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram K.G.)

„Nedávno sa stalo, že ma pochovali. Bola to taká vierohodná a zaručená správa, že som sa naozaj bál a niekoľkokrát sa poštípal. Išiel som sa dokonca opýtať Ivanky, či naozaj žijem," zavtipkoval si na adresu poplašnej správy Gott priamo počas koncertu. „Teší ma, že ste dorazili, a teší ma, že som aj ja dorazil. Budem spievať, ako najlepšie viem," odkázal skromne divákom a publikum bavil skutočne počas celého večera. 

Zdá sa, že maestro sa po mnohých zdravotných problémoch a hospitalizáciách v nemocnici dostal opäť do formy a tesne na prahu osemdesiatky stále srší optimizmom a chuťou do života.

Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu