Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Obrovská tragédia v slovenskom rádiu: Expresáčka (†29) vypadla z okna!

Jej život skončil tragicky. Zobraziť galériu (6)
Jej život skončil tragicky. (Zdroj: Facebook K.A.)

BRATISLAVA - Mestskou časťou hlavného mesta Devínskou Novou Vsou aj rádiom Expres otriasla obrovská tragédia. Mladú herečku a obchodnú manažérku rádia Karolínu Antalovú (†29) našli ešte v piatok mŕtvu pod oknami paneláku.


Tragédia v Devínskej Novej Vsi: Žena (†29) vypadla z 12. poschodia paneláku 


Rodinou mladej a sympatickej Karolíny Antalovej, ale aj rádiom Expres otriasla tragédia. Žena, ktorá pracovala v rádiu vyše dva roky, hoci v lete ukončila pracovný pomer, sa už sobotného rána nedožila. V piatok dopoludnia ju našli ležať na zemi mŕtvu pri obytnom dome v Devínskej Novej Vsi. Príčinou smrti je pád z dvanásteho poschodia.

Mladá Karolína sa svojej tridsiatky nedožila.
Zobraziť galériu (6)
Mladá Karolína sa svojej tridsiatky nedožila.  (Zdroj: Facebook K.A.)

Karolína mala život pred sebou. Objavila sa vo filme Lóve a neskôr pracovala v rádiu Expres ako obchodná manažérka, ktorá sa venovala predaju reklamy. V lete ukončila pracovný pomer, aby sa mohla venovať svojim snom. „Robila tam záskok za materskú a chystala sa cestovať po svete,“ povedal zdroj z rádia pre Nový Čas, ktorý ako prvý priniesol túto informáciu.

„Podľa doterajších informácií mala žena podľahnúť zraneniam, ktoré s najväčšou pravdepodobnosťou nastali pádom z 12. poschodia obytného domu. Obhliadajúci lekár pre zistenie presnej príčiny smrti ženy odporučil vykonať pitvu. Poverený príslušník policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia,“ uviedla hovorkyňa bratislavkskej krajskej polície Lucia Mihalíková.

Na Karolínu si všetci spomínajú ako na milú, pozitívnu a usmiatu ženu, ktorá chcela objavovať svet. V byte, z okna ktorého Antalová vypadla, mala bývať s rodičmi. Nielen rodina, ale aj bývalí kolegovia sú v šoku a nechápu, čo sa mohlo stať. Objavila sa aj teória, že mohla spáchať samovraždu. Jedna zo susediek sa totiž vyjadrila, že Karolína nechala list na rozlúčku.

Podľa slov susedy mohlo ísť aj o samovraždu.
Zobraziť galériu (6)
Podľa slov susedy mohlo ísť aj o samovraždu.  (Zdroj: Facebook K.A.)

Viac o téme: Karolína Antalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu