Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Veľký zlom v živote Barbory Švidraňovej: Stretnutie s rodinou otca jej dieťaťa… Bol to šok!

Barbora Švidraňová Zobraziť galériu (4)
Barbora Švidraňová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - O pár dní to bude presne deväť mesiacov, odkedy Barbora Švidraňová (30) prežila zrejme najkrajší deň vo svojom živote. Speváčka na svet priviedla rozkošného synčeka Gabriela, ktorý rastie ako z vody. Hoci chlapčekov otec Francesco musí veľa času tráviť v zahraničí, o potomka sa vzorne stará. Speváčku a ich spoločné dieťatko už dokonca priviedol aj do Talianska k svojej rodine...

„Spoznala som už aj taliansku rodinu, veľmi krásne nás privítali a zatiaľ všetko šliape ako hodinky,“ povedala nám spokojná umelkyňa, keď sme ju nedávno stretli na markizáckej párty. Zaujímalo nás teda, či je pravdou, že Taliani sú mimoriadne temperamentní.

Veľký zlom v živote Barbory Švidraňovej: Spoznala rodinu svojho Francesca… Takáto je talianska domácnosť!
Barbora priznala, že najprv bola v jemnom šoku. „Sú temperamentní, ale táto jeho rodina je temperamentná naozaj v dobrom, že to nie je veľmi bláznivé. Aj keď ich je veľmi veľa, tak to bolo pre mňa také „šokantné“, že toľko ľudí sme spoznali naraz za týždeň,“ prezradila nám úspešná speváčka.

Francesco už Barboru aj malého Gabriela zoznámil so svojou talianskou rodinou.
Zobraziť galériu (4)
Francesco už Barboru aj malého Gabriela zoznámil so svojou talianskou rodinou.  (Zdroj: Instagram BŠ)

Uplynulo už takmer trištvrte roka, odkedy Barbora na svet priviedla svoj malý poklad - rozkošného synčeka Gabriela.
Zobraziť galériu (4)
Uplynulo už takmer trištvrte roka, odkedy Barbora na svet priviedla svoj malý poklad - rozkošného synčeka Gabriela.  (Zdroj: Instagram B.Š.)

Rozkošný Gabriel sa okamžite stal rodinným miláčikom. „Bolo to pekné a mala som pocit, akoby som ich naozaj poznala už dlhú dobu. Zafungovalo to tam, tešia sa z malého, Taliani sú na deti veľmi zaťažení a Gabriela si hneď zamilovali, je to super,“ neskrývala nadšenie. Ak vás zaujíma, prečo sa Barbora vrátila do Žiliny, ako s Francescom zvládajú odlúčenie, či ako to má momentálne s hudbou a čo chystá pre svojich fanúšikov, pozrite si náš videorozhovor vyššie!

Viac o téme: Barbora Švidraňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu