Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Riťkou kedysi ohúrila svet: Takto vyzerá pár mesiacov po pôrode!

Pippa Middleton Zobraziť galériu (6)
Pippa Middleton (Zdroj: SITA)

OSTROV SV. BARTOLOMEJA - Akoby ani nebola tehotná! Pippu Middleton (35) netreba veľmi predstavovať. Keď sa totiž jej sestra Kate v roku 2011 vydávala za princa Williama, celý svet bol nadšený z družičky s dokonalým zadkom. Bola ňou práve sympatická brunetka. Tá sa nedávno stala mamičkou, avšak pri pohľade na jej telo v bikinách to znie priam neuveriteľne.

Zadoček Pippy Middleton bol istý čas poriadnou senzáciou. Ženy dokonca chodili na kliniky plastickej chirurgie s tým, že chcú mať rovnaké pozadie ako ona. 

Zadoček Pippy Middleton spôsobil poriadny ošiaľ.
Zobraziť galériu (6)
Zadoček Pippy Middleton spôsobil poriadny ošiaľ.  (Zdroj: SITA)

Od vtedy ubehlo zhruba osem rokov. Z Pippy je dnes vydatá pani a začiatkom októbra sa stala mamičkou. Na svet priviedla synčeka, ktorému spolu s manželom Jamesom dali meno Arthur. 

Prominentná rodinka si aktuálne užíva chvíle odychu. Cieľom ich dovolenky je Ostrov sv. Bartolomeja, kde s obľubou relaxujú mnohé celebrity. Paparazzi sú si dobre vedomí, že domov na prázdno neodídu. A inak tomu nebolo ani teraz.

Bulvárnym fotografom sa totiž podarilo zvečniť Pippu v bielych bikinách. Pri pohľade na jej dokonale štíhle telo sa až človeku nechce veriť, že ešte nedávno pobehovala s tehotenským bruškom, že?!

Takto vyzerá Pippa Middleton po viac ako dvoch mesiacoch od pôrodu.
Zobraziť galériu (6)
Takto vyzerá Pippa Middleton po viac ako dvoch mesiacoch od pôrodu.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Pippa Middleton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu