Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pociskovej pôrod v aute, netradičné mená aj vymodlené dieťa Sklenaříkovej: Taký bol babyboom slovenského šoubiznisu 2018!

Slovenský šoubiznis zažil poriadny babyboom! Zobraziť galériu (15)
Slovenský šoubiznis zažil poriadny babyboom! (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Rok 2018 celebritným mamičkám a oteckom skutočne prial a s pôrodmi sa priam vrece roztrhlo. Prominenti sa tešili z prvých prírastkov, niektorí si to prežili už tretí raz a Peter Cmorík (38) hneď dvojnásobne. Deti celebrít dostali netradičné mená, Nela Pocisková (28) prežila pôrod dcéry v aute a Adriana Sklenaříková (47) má vysnívanú dcérku.

Začiatok roka 2018 bol mimoriadne šťastným pre Thomasa a Abbie Puskailerovcov. Narodil sa im synček Noah Benjamin, ktorý meral 48 cm a vážil 3630 g.
Zobraziť galériu (15)
Začiatok roka 2018 bol mimoriadne šťastným pre Thomasa a Abbie Puskailerovcov. Narodil sa im synček Noah Benjamin, ktorý meral 48 cm a vážil 3630 g.  (Zdroj: Instagram A.P.)

Peter Cmorík a jeho partnerka Daniela Lovlin prežili v marci hneď dvojnásobnú radosť, keď sa im narodili dvojičky Števko a Peťko.
Zobraziť galériu (15)
Peter Cmorík a jeho partnerka Daniela Lovlin prežili v marci hneď dvojnásobnú radosť, keď sa im narodili dvojičky Števko a Peťko.  (Zdroj: Instagram P.C.)

Začiatkom apríla porodila svoje druhé bábätko, netradične v aute,aj herečka Nela Pocisková. K synčekovi Hektorovi pribudla dcérka Liana.
Zobraziť galériu (15)
Začiatkom apríla porodila svoje druhé bábätko, netradične v aute,aj herečka Nela Pocisková. K synčekovi Hektorovi pribudla dcérka Liana.  (Zdroj: Instagram)

Zo synčeka Gabriela sa od mája teší herečka a speváčka Barbora Švidraňová, ktorá má chlapčeka s talianskym partnerom Francescom.
Zobraziť galériu (15)
Zo synčeka Gabriela sa od mája teší herečka a speváčka Barbora Švidraňová, ktorá má chlapčeka s talianskym partnerom Francescom.  (Zdroj: Instagram B.Š.)

V júli sa synček Teo narodil aj moderátorke z rádia Vlna, Dominike Dadíkovej, ktorú doma čakal druhý chlapček Leo.
Zobraziť galériu (15)
V júli sa synček Teo narodil aj moderátorke z rádia Vlna, Dominike Dadíkovej, ktorú doma čakal druhý chlapček Leo.  (Zdroj: Instagram D.D.)

V auguste sa splnil sen modelke Adriane Sklenaříkovej, ktorá vo veku 46 rokov porodila vytúženú dcérku Ninu.
Zobraziť galériu (15)
V auguste sa splnil sen modelke Adriane Sklenaříkovej, ktorá vo veku 46 rokov porodila vytúženú dcérku Ninu.  (Zdroj: Instagram A.S.)

Začiatok septembra bol radostný pre už trojnásobných rodičov Zuzanu Kanócz a Juraja Loja, ktorým sa narodila dcérka Leyla.
Zobraziť galériu (15)
Začiatok septembra bol radostný pre už trojnásobných rodičov Zuzanu Kanócz a Juraja Loja, ktorým sa narodila dcérka Leyla.  (Zdroj: Instagram Z.K.)

V septembri sa tešila aj herečka Helenka Krajčiová. Ryšavku už mala dcérku Aniku, pred tromi mesiacmi priviedla na svet Kryštofa.
Zobraziť galériu (15)
V septembri sa tešila aj herečka Helenka Krajčiová. Ryšavku už mala dcérku Aniku, pred tromi mesiacmi priviedla na svet Kryštofa.  (Zdroj: Instagram H.K.)

Pre Dušana Cinkotu to bol náročný rok. Koncom septembra sa však z neho stal hrdý otec malého Olega.
Zobraziť galériu (15)
Pre Dušana Cinkotu to bol náročný rok. Koncom septembra sa však z neho stal hrdý otec malého Olega.  (Zdroj: TV JOJ)

Tento riok prial aj mladej Viki Valúchovej, ktorá sa stala mamou. Svojmu partnerovi, Samovi Spišakovi porodila dcérku Margarétku.
Zobraziť galériu (15)
Tento riok prial aj mladej Viki Valúchovej, ktorá sa stala mamou. Svojmu partnerovi, Samovi Spišakovi porodila dcérku Margarétku.  (Zdroj: Facebook)

Vlado Kobielsky sa v októbri stal trojnásobným otcom. K deťom Kristiánovi a Kláre pribudol malý Krištof.
Zobraziť galériu (15)
Vlado Kobielsky sa v októbri stal trojnásobným otcom. K deťom Kristiánovi a Kláre pribudol malý Krištof.  (Zdroj: Instagram V.K.)

Medzi najkrajšie a najbláznivejšie tehuľky patrila rozhodne Dáša Šarközyová . V novembri svojmu partnerovi Tonymu Poruchovi porodila synčeka, ktorému dali netradičné meno Manolo.
Zobraziť galériu (15)
Medzi najkrajšie a najbláznivejšie tehuľky patrila rozhodne Dáša Šarközyová . V novembri svojmu partnerovi Tonymu Poruchovi porodila synčeka, ktorému dali netradičné meno Manolo.  (Zdroj: Instagram D.S.)

K šťastným čerstvým mamičkám sa v roku 2018 pripojila aj moderátorka televízie JOJ, Danka Čapkovičová Strculová. Manželovi porodila dievčatko.
Zobraziť galériu (15)
K šťastným čerstvým mamičkám sa v roku 2018 pripojila aj moderátorka televízie JOJ, Danka Čapkovičová Strculová. Manželovi porodila dievčatko.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Šťastným oteckom sa stal aj Adam Ďurica. Spevákovi sa narodil synček Timotej presne na jeho narodeniny.
Zobraziť galériu (15)
Šťastným oteckom sa stal aj Adam Ďurica. Spevákovi sa narodil synček Timotej presne na jeho narodeniny.  (Zdroj: Instagram A.Ď.)

Viac o téme: Babyboom 2018
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu