Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Cmorik si poriadne zavaril: Na súde kvôli krádeži!

Peter Cmorik Zobraziť galériu (4)
Peter Cmorik

BRATISLAVA - Jeden z našich najpopulárnejších spevákov má vážny problém. Už pred šiestimi rokmi sa na verejnosť dostali informácie, že na predvolebnom mítingu Peter Cmorik (39) zaspieval pieseň, ktorej text je okopírovaný od kapely Živé Kvety, hoci hudbu zmenil. Skupina sa rozhodla pohnať celú vec na súd a najnovšie sa zdá, že spor dopadol v ich prospech...

Speváčka kapely totiž na sociálnu sieť pridala príspevok, z ktorého je zrejmé, že súd už odklepol prvý verdikt. „Zdravíme s advokátkou z Krajského súdu v BB. Po 6 rokoch sme vyhrali súd s Cmorikom o pesničku Bez konca, ktorej text mi ukradol,“ vyjadrila sa Lucia Piussi pod fotografiou s právničkou. Viac k celej kauze povedala komentárom v diskusii. A silnými slovami teda naozaj nešetrila.

„Musí sa veľkým písmom v presne stanovenej formulácii ospravedlniť. Na vlastné náklady v istom médiu, zaplatiť 3000 eur a všetky súdne trovy. Tá suma je symbolická, ale to ma netrápi. Hlavné je, že si nabudúce každý takýto hajzlík rozmyslí, či len tak ukradne inej kapele text a bude ho vydávať za svoj. Spravodlivosť v tomto prípade zvíťazila,“ vyjadrila sa Lucia v diskusii.

Lucia Piussi uviedla, že spor s Petrom Cmoríkom vyhrali.
Zobraziť galériu (4)
Lucia Piussi uviedla, že spor s Petrom Cmoríkom vyhrali.  (Zdroj: Facebook L.P.)

My sme speváčku oslovili tiež, no celú situáciu už ďalej veľmi rozoberať nechcela. „Dobrý deň, až rozsudok bude právoplatný, bude musieť Cmorik napísať ospravedlnenie. Ja už sa viac k tomu vyjadrovať nechcem. Vďaka za pochopenie,“ napísala nám, keď sme sa chceli o konflikte so spevákom dozvedieť viac.

Na slovo skúpy bol aj Peter. Keď sme mu zavolali, uviedol, že vie, o čo ide a spomenul prebranie istého textu, no nevedel, že oficiálny rozsudok už padol. Ten ale ešte nie je právoplatný. „Ja som zatiaľ nedostal žiadne oficiálne vyrozumenie, takže momentálne sa k tejto situácii vyjadrovať nebudem,“ povedal nám bývalý superstarista s tým, že keď bude celá záležitosť oficiálna, k veci sa vyjadrí.

Viac o téme: Peter Cmorik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu