Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Skutok, z ktorého sa vám obráti žalúdok: Dievčatko (3) je v kritickom stave, znásilnil ju sused

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

DILLÍ - Trojročné dievča z indickej metropoly Dillí je v kritickom stave po tom, čo ho údajne znásilnil sused. Zo znásilnenia je obvinený 40-ročný ochrankár, ktorý žil v rovnakom dome ako dieťa. Polícia muža zatkla a prípad zaregistrovala pod zákonom o Ochrane detí pred sexuálnymi zločinmi. Na základe tejto legislatívy obvinenému hrozí v prípade uznania viny trest smrti.

Polícia našla dievčatko v nedeľu v bezvedomí a odviezla ho do nemocnice, kde ho operujú. Zatiaľ stále nie je jasné, v akom stave je a či prežije. Po tom, ako sa na verejnosť dostali informácie o incidente, napadli obvineného miestni obyvatelia, píše denník Times of India. Noviny s odvolaním sa na políciu informujú, že muža zatkli po tom, ako ošetrili zranenia, ktoré utŕžil.

Rodičia dievčatka, ktorí sú obaja robotníci, v čase incidentu neboli doma. Obvinený muž ho údajne nalákal na cukrovinky a zobral ho so sebou spred ich domu. Incident sa stal na šieste výročie brutálneho hromadného znásilnenia študentky v autobuse v Naí Dillí, ktoré v krajine vyvolalo rozsiahle protesty a sprísnenie zákonov týkajúcich sa znásilnenia.

Viac o téme: DievčatkoZnásilnenieIndia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu