Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Najznámejší DJ sveta sa má: Randí s o polovicu mladšou herečkou

David Guetta Zobraziť galériu (8)
David Guetta (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Svetoznámy DJ David Guetta dnes oslavuje 51 rokov a vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým. Na zmenu jeho imidžu mala zrejme vplyv aj mladá priateľka, takmer o polovicu mladšia modelka a herečka Jessica Ledon (26).

David Guetta je mimoriadne úspešný DJ, ktorý spolupracuje s tými najznámejšími spevákmi. Predal viac ako 9 miliónov albumov a 30 miliónov singlov po celom svete. Medzi jeho najznámejšie hity patria piesne The World is Mine, Sexy Bitch, Memories, Who's That Chick?, Titanium, Love is Gone, Hey Mama... 

David nikdy nepatril k lámačom ženských sŕdc, jeho imidž s dlhými vlasmi naozaj nepôsobil príliš príťažlivo. Na výslnie sa dostal ako ženatý muž – s manželkou Cathy ho súd rozviedol v marci 2014 po dlhých 22 rokoch spoločného života. 

David Guetta so svojím starým imidžom
Zobraziť galériu (8)
David Guetta so svojím starým imidžom  (Zdroj: SITA)

V máji 2015 sa dal známy DJ dokopy s modelkou a herečkou, ktorej meno predtým veľmi známe nebolo. Jessica Ledon je navyše od neho poriadne mladšia – vo februári oslávila 26. narodeniny. Zdá sa však, že hrdličkám to klape. Stále sú spolu a počas tohto vzťahu prešiel David poriadnou premenou. 

Na svoje staré ja sa už takmer ani nepodobá. Kratší zostrih mu sekne viac a nezdôrazňuje tak veľmi jeho netypický nos. Snáď sa už k svojmu starému imidžu nevráti. 

Najznámejší DJ sveta sa
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: David Guetta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu