Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Muž ušiel hrobárovi z lopaty: FOTO Vzoprel sa trpkému osudu, na takúto vec treba mať guráž

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Imgur/phalanaster)

LONDÝN - Joe nestratil elán do života ani po tom, čo ho takmer na smrť zadlávili balíky sena vážiace dokopy viac ako tonu. Svoju nepríjemnú skúsenosť berie s humorom, dokonca na ňu namotáva ženy na zoznamovacej stránke. Prostredníctvom sociálnych sietí týmto spôsobom inšpiruje množstvo ľudí.

Mladík chcel od dievčiny fotku jej pŕs: Dostal presne to, čo si zapýtal, už nikdy sa jej neozval

Muž, vystupujúci pod menom Joe, balansoval medzi životom a smrťou. Za všetko mohli dva balíky sena, ktoré sa naňho nešťastnou náhodou zvalili. Tonový náklad ho takmer usmrtil, on sa však nevzdal. „Mal som byť mŕtvy,“ píše na Imgure.

„Stále si nedokážem vysvetliť, ako je možné, že som prežil. Bolo to čisté šťastie,“ dodáva. Svoju fotografiu tiež poslal na zoznamovaciu stránku Tinder a pripísal k nej, že je „stále v hre“. Rozhodol sa urobiť z takmer tragickej udalosti dokonalý baliaci trik.

„Dámy, som Joe, skoro ma rozmliaždili obrovské balíky sena. Mám zlomenú panvu, ale stále som pripravený na vec. Dokonca mám katéter,“ píše Joe na Tinderi. „Nechcem byť jedným z tých chlapov, ktorí o svojom katétri klamú,“ pokračuje.

Muž ušiel hrobárovi z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Imgur/)

„Katéter môže byť problém, ale dobrá myseľ príde vždy k dobrým výsledkom,“ píše. Ďalej priznáva, že všetku posteľnú prácu bude musieť odviesť žena sama. „Každopádne, ak sa chceš rozbiť, som v UVA zdravotníckom centre,“ neprestáva vtipkovať Joe.  

Ľudia na Imgure sú z Joa skutočne unesení. „Úžasné a inšpirujúce,“ reaguje neznámy v komentári. „Boh mu žehnaj,“ znie ďalší komentár. Iní si zase uvedomili, aké tragické škody mohli napáchať balíky. „Nikdy som si neuvedomil, aké ťažké sú balíky sena,“ priznáva jeden z komentujúcich.

Viac o téme: NemocnicaInzerátZoznamkaJoe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu