Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Smrť počas najkrajších dní na Havaji: Ženích (†27) odišiel do hôr, žene oznámili najhoršiu správu

(Zdroj: GoFundMe)

MAUI - Američan Stephen Kramar zahynul počas medových týždňov, ktoré si užíval spolu so svojou novomanželkou Jeffanie na ostrove Molokai na Havaji. Jedného dňa odišiel preskúmať turistický chodník a viac sa už nevrátil. Pátranie po nezvestnom mužovi malo tragický koniec. Našli už len jeho telo bez známok života.

Novomanželia neverili vlastným očiam: Podarilo sa im urobiť FOTO, na ktoré nikdy nezabudnú

Podľa Fox News objavili pozostatky bývalého amerického námorníka v blízkosti kopca asi 800 metrov od rezortu, kde spolu s Jeffanie bývali. Na Havaj dorazili len niekoľko hodín po svadbe, ktorá sa uskutočnila 8. septembra. Minulý týždeň v utorok sa muž z Marylandu rozhodol preskúmať turistickú trasu, či je bezpečná, no späť do hotela sa už nevrátil. Miestni obyvatelia uviedli, že oblasť je nebezpečným miestom pre tých, ktorí nie sú oboznámení s jej úskaliami.

"Je nadšený turista," povedala Stephenova manželka pre FOX 5 predtým, než sa dozvedela o jeho smrti. "Prešiel 4300-metrové hory. Je extrémista, ale vie, čo robí. Bol v armáde. Pracoval pre vojenské námorníctvo takmer tri roky, takže bol trénovaný a skúsený," dodala.

Smrť počas najkrajších dní
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: GoFundMe)

Podľa Hawaii News Now Jeffanie uviedla, že manžel odišiel okolo 9.30 h. predpoludním a okolo 14.30 h. od neho dostala poslednú textovú správu, že je na ceste späť. Odvtedy o ňom viac nepočula. Po nahlásení zmiznutia začali policajné orgány spolu s dobrovoľníkmi prehľadávať územie a do akcie bol nasadený aj vrtuľník.

Novomanželka prezradila, že pár sa chcel po návrate z dvojtýždňovej dovolenky presťahovať do Virginie. Bohužiaľ, spoločné plány sa už neuskutočnia. Stephanovo telo identifikovali rodinní príslušníci a pre určenie príčiny smrti bola nariadená pitva.

Viac o téme: Medové týždneHawaiiStephen Kramer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu