Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Zákazníčka si vypýtala vodu: Brutálna reakcia, bitka so zamestnankyňou, prsia von

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YT/Daniel Kalemasi)

LOS ANGELES - O vskutku šokujúcej návšteve obľúbenej reštaurácie s rýchlym občerstvením môže hovoriť istý zákazník. Stal sa svedkom brutálnej bitky dvoch žien. Situáciu nasnímal na video, ktoré teraz koluje sociálnymi sieťami a baví verejnosť.

Zákazníčka si v americkom McDonalde vypýtala pohár vody. Zamestnankyňa jej ho odmietla dať, pretože sódový stroj už šéf vypol. Žena sa nahnevala a do zamestnankyne hodila koktejl s táckou. Tá sa vytočila a so zákazníčkou sa okamžite pustila do surového súboja. Facky lietali hlava-nehlava, nechýbalo strkanie, ťahanie za vlasy a tričká.

VIDEO Zákazníčka si vypýtala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YT/Daniel Kalemasi)

Zamestnankyňa, ktorá na prvý pohľad váži viac kíl, zákazníčku nešetrila. Keď chcela ďalšia žena agresorky rozdeliť, útržila buchnát. Aj ona si tak nahnevane udrela do zákazníčky. Nevedno, čo sa so ženami nakoniec stalo a či zamestnankyňu čakal nejaký postih. Je vysoko pravdepodobné, že konflikt vyvolala zákazníčka. Zamestnankyňa na konci videa hovorí, aby si nebrala do úst jej mamu. "Moja mama nie je mŕtva, rešpektuj moju mamu" počuť v istom okamihu, aj keď nie je jasné, čo majú tie slová znamenať. 


Prečítajte si aj: VIDEO Brutálna bitka vodičov: Obyčajné predbiehanie skončilo krvavou drámou


Incident je natočený na video, ktoré koluje sociálnymi sieťami. Nie je známe, kde presne v Amerike sa bitka odohrala, podľa diskutujúcich to mohlo byť v Las Vegas.  

VIDEO Pri bitke vykukol zákazníčke prsník.

Viac o téme: BitkaZamestnankyňaZákazníčkaMcDonald
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu