Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Brutálna vražda pri Dunajskej Strede: Ľudovít dobodal svoju manželku Máriu (†40)

Máriu našli dobodanú v byte. Zobraziť galériu (2)
Máriu našli dobodanú v byte. (Zdroj: FB/M.K.)

DUNAJSKÁ STREDA - Polnočný horor sa odohral v obci Trhová Hradská. Zomrela 40-ročná Mária, ktorá mala na tele desiatky bodných rán. Polícia páchateľa zadržala, má ísť o jej manžela.

Tragédia sa stala okolo polnoci zo štvrtka na piatok. Mŕtve telo Márie našli v byte v obci Trhová Hradská v okrese Dunajská Streda. Na tele mala viacero bodno-rezných rán. "Polícia udalosť vyšetruje ako obzvlášť závažný zločin vraždy, na mieste bol zadržaný podozrivý muž. Polícia vykonala obhliadku miesta činu, nariadená bola pitva. V súčasnosti prebiehajú ďalšie potrebné procesné úkony," informovala krajská trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Máriu mal dobodať manžel Ľudovít.
Zobraziť galériu (2)
Máriu mal dobodať manžel Ľudovít.  (Zdroj: FB/M.K.)

Podľa informácií portálu noviny.sk mal Máriu dobodať jej manžel Ľudovít K., ktorého polícia na mieste zadržala. Márii už nedokázali pomôcť ani záchranári. "Na základe volania na tiesňovú linku sme vyslali záchranárov k zranenej, údajne dobodanej žene. Po ich príchode už nejavila známky života. Posádka sa ju snažila oživiť, žiaľ bezúspešne a lekár musel konštatovať smrť," informovala Alena Krčová, hovorkyňa záchranárov.

Mária pracovala v miestnej cukrárni. Bodno-rezné rany mala v oblasti brucha, srdca, pľúc a krku. Vražde mala predchádzať hádka pre žiarlivosť.

Viac o téme: VraždaDunajská Streda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu