Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Muž prišiel domov a zacítil smrad: V garáži sa mu naskytol pohľad, na ktorý do smrti nezabudne

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: CBS New York, Facebook)

NEW JERSEY - Keď sa Kahali Johnson z Newarku v štáte New Jersey vrátil v pondelok o 20.50 domov, ucítil nezameniteľný zápach, ktorý ho viedol do garáže. Tam našiel svoju manželku Tamiku Hargraveovú (†39) a nemenovaného mechanika (†56) ležať vedľa seba mŕtvych. Vozidlu ešte stále bežal motor a miestnosť bola naplnená oxidom uhoľnatým. Ich smrť prešetruje polícia, no zatiaľ nenašla nič podozrivé a išlo pravdepodobne o nehodu.

Párik Nemcov (†39, †44) si užíval sex v aute: Urobil veľmi hlúpu vec, objavili nahé telá

V rozhovore pre televíziu WABC sa Johnson vyjadril, že keď otvoril dvere na garáži, uvidel ich ležať vedľa seba mimo auta, no motor stále bežal. Zavolal rýchlo na tiesňovú linku, ale v tom čase bola úroveň emisií v miestnosti taká vysoká, že mu bolo jasné, že sa ich už nedá zachrániť. Podľa istých zdrojov mala Tamika sex s mechanikom, aby tak zaplatila účty za opravu svojho auta.

Kahali Johnson
Zobraziť galériu (3)
Kahali Johnson  (Zdroj: ABC 7)

Rodina mŕtvej ženy pre stanicu CBS prehovorila o svojom utrpení. "Je to skutočne šokujúce. Prekvapivé," povedal jej otec. "Neviem, čo si bez nej teraz počnem. Bola moje všetko. Bola môj svet," dodala zronená matka. "Chcem len späť moju mamu. Chcem, aby videla, ako zmaturujem," uviedla dcéra Kalisha.

Muž prišiel domov a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ABC 7)

Rodina sa zhodla na tom, že keby bol v garáži namontovaný alarm reagujúci na oxid uhoľnatý, nemuselo k takejto tragédii prísť. Napriek tomu, že v bytovom dome sú namontované kamery a urobené iné bezpečnostné opatrenia, na detektory sa akosi nemyslelo. "Moja mama mohla byť stále nažive," tvrdí Kalisha.

Viac o téme: GarážSexOxid uhoľnatý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu