Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ohavný koniec milostného trojuholníka: Dráma v moteli, dobité telo krásky (†30) našli pri ceste

Dvojica páchateľov a ich obeť. Zobraziť galériu (4)
Dvojica páchateľov a ich obeť. (Zdroj: FB, Broward Sheriff's Office )

MIAMI - Aileen Seidenová zomrela ráno 23. apríla po tom, čo bola podľa vyšetrovateľov brutálne zbitá v moteli pri americkom meste Apalachicole. Podozrivými z jej smrti sú Christina Araujoová (38) a Zachary Abell, ktorí naložili zranenú mladú ženu do auta a potom ju nechali pohodenú pri ceste. Ak by jej pomohli, mohla ešte žiť. Dôvodom krutého správania mal byť milostný trojuholník.

Lotyška (†33) sa liečila v Indii z depresií: Osudnou sa jej stala cesta na pláž, strašidelná vražda

"Bol to najhoršie zbitý človek, akého som videl za 40 rokov presadzovania práva," povedal podľa The Miami Herald šerif Tony Smith. "Mala zlomené rebrá, zlomené končatiny a lebku. Jednoducho hrozné. "

Šerif uviedol, že Araujová a Abell vyhodili obeť na opustenej ceste, keď sa vracali z motela do svojho domu v Severnom Miami. "Podľa toho, čo vieme, mohla byť ešte nažive, keď ju vyhodili. Je to smutná, smutná vec," dodal muž zákona.

Ohavný koniec milostného trojuholníka:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB, Broward Sheriff's Office )

Podľa záznamov všetci traja žili v rovnakom bytovom komplexe a navzájom sa poznali. Všetci traja pracovali v Abellovej firme, ktorá sa zaoberá predajom ojazdených áut a automobilového poistenia a v moteli sa ubytovali počas návratu späť z cesty do Texasu.

Podľa šerifa mohol mať incident, ktorý sa odohral v izbe, spojenie so sexom. Abell a Araujová už boli v minulosti zatknutí za drogový delikt.

Ohavný koniec milostného trojuholníka:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB, Broward Sheriff's Office )

"Bol to nejaký milostný trojuholník. Veríme, že mužský podozrivý mohol byť zapletený s oboma ženami. Vieme, že obe ženy v minulosti zneužíval. Je to skutočne podliak," nešetril drsnými slovami šerif.

K čomu presne medzi trojicou došlo, nie je známe, ale v istom momente Abell s Araujovou začali Seidenovú biť tak veľmi, že stratila obrovské množstvo krvi, ktorá vsiakla do matraca postele. Obaja útočníci sú obvinení z vraždy druhého stupňa, čo poukazuje na vieru vyšetrovateľov, že útok nebol naplánovaný.

Ohavný koniec milostného trojuholníka:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB, Broward Sheriff's Office )

Aileen bola najmladšia zo štyroch detí Franka M. Seidena, bohatého obchodníka z Miami, ktorý predáva nábytok do známych plážových hotelov, na výletné lode či do Disney rezortov. Christine Araujová je dcérou šerifa z Palm Beach.

Viac o téme: VraždaMiami
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu