Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Osudová chyba, ktorá stála Paulu (†37) život: TOTO na dovolenke nikdy nerobte!

Paula Bishopová zomrela na akútnu otravu alkoholom na Kanárskych ostrovoch. Zobraziť galériu (3)
Paula Bishopová zomrela na akútnu otravu alkoholom na Kanárskych ostrovoch. (Zdroj: FB/Paula Bishop)

KANÁRSKE OSTROVY – Na tohtoročnú dovolenku v exotickom raji bude Stuart Bishop (46) navždy spomínať so smútkom. Keď si s odstupom času uvedomil, čo môže za smrť jeho manželky Pauly (†37), upozornil ľudí, aby sa nedopustili tej istej chyby.

Paula a Stuart Bishopovci z Veľkej Británie tvorili manželský pár 11 rokov. Tohtoročnú dovolenku sa rozhodli stráviť na Kanárskych ostrovoch. Keď sa po dlhom lete ubytovali v luxusom hoteli, zamierili do ulíc.

VIDEO Smrteľná nehoda: Dievčatá sa rútili diaľnicou obrovskou rýchlosťou, tri obete

Keďže boli obaja uťahaní, usadili sa v jednom z tamojších barov. Podľa Stuartových slov Paula v ten večer vypila niekoľko malých pív, dva poháre vína a štyri írske kávy, v ktorých bola whisky a našľahaná smotana. „Paula ale vôbec nevyzerala, že by bola opitá. Dokonca súvislo komunikovala aj s personálom,“ spomína skormútený vdovec.

Paula Bishopová (†37)
Zobraziť galériu (3)
Paula Bishopová (†37)  (Zdroj: FB/Paula Bishop)

Po návšteve dvoch baroch sa vrátili na izbu okolo 22:30 hodiny. Obaja sa doslova zvalili do postele. Stuart hneď zaspal. „Krátko po polnoci som sa zobudil. Paula už ale neležala vedľa mňa, bola na zemi. Keď som sa dotkol jej brucha, bolo studené. Všimol som si, že jej nohy zmenili farbu. Nedokázal som jej nahmatať ani pulz,“ povedal Stuart, ktorý okamžite zavolal záchranárov. „Snažili sa ju oživiť, ale nepodarilo sa im to,“ dodal.

Paula Bishopová (†37) s manželom Stuartom Bishopom (46)
Zobraziť galériu (3)
Paula Bishopová (†37) s manželom Stuartom Bishopom (46)  (Zdroj: FB/Paula Bishop)

Podľa lekára, ktorý musel konštatovať smrť, Paula zomrela na akútnu otravu alkoholom. Srdce jej zlyhalo po tom, čo si ľahla do postele.

Otrasený Stuart si ten osudný večer premietal ustavične v hlave. Priznal, že až neskôr mu došlo, že miestny alkohol je oveľa silnejší než ten, na ktorý boli zvyknutí doma. „Želám si, aby sa z tejto tragédie poučili aj ostatní. Keď celý deň cestujete, ste unavení, pečie na vás slnko, alkohol vám môže zaúčinkovať inak,“ odkázal.

Viac o téme: ManželiaDovolenkaSmrť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu