Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Táto známa Slovenka sa nahoty nebojí: Holé prsia aj po 50-tke!

Anna Šišková Zobraziť galériu (6)
Anna Šišková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Nahota a posteľné scény sú neodmysliteľnou súčasťou hereckej profesie. Toho si je veľmi dobre vedomá aj herečka Anna Šišková, ktorá sa pred kamerami odhalila aj v čase, keď z nej už pomaličky bola babička. Mimochodom, dnes oslavuje 58. narodeniny.

Anna Šišková sa narodila 30. júna 1960 v Žiline. Už počas gymnázia vedela, že sa túži stať herečkou. Vyštudovala Pedagogickú fakultu Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Prešove, kde bola členkou činohry Divadla Jonáša Záborského. Pred kamerami stála prvýkrát v roku 1983 v televíznom filme s názvom Spevák. 

Anna Šišková ako 33-ročná herečka Divadla Astorka Korzo 90.
Zobraziť galériu (6)
Anna Šišková ako 33-ročná herečka Divadla Astorka Korzo 90.  (Zdroj: Archiv Divadla Astorka Korzo 90)

Sympatická blondínka účinkovala vo viacerých počinoch. Spomenúť možno seriály Zborovňa, Letiště, Profesionáli, Horúca krv, Kukučka, Tajné životy, či Ohnivé kura. Spomedzi filmov stoja za zmienku Na krásnom modrom Dunaji, Musíme si pomáhať, Kruté radosti, Malé oslavy, Bratislavafilm, alebo aj Špina. 

V roku 2012 mal svoju premiéru film 7 dní hříchu. Počas jeho nakrúcania mala Šišková 52 rokov a neváhala pred kamerami predviesť svoje nahé prsia. 

Anka Šišková sa odhalila pred kamerami aj ako päťdesiatníčka.
Zobraziť galériu (6)
Anka Šišková sa odhalila pred kamerami aj ako päťdesiatníčka.  (Zdroj: BlueSky Film)

Milostný život Anny Šiškovej bol poriadne búrlivý. Ako mladá herečka sa zamilovala do ženatého hudobníka Jara Filipa, s ktorým mala dcéru Dorotu. Jej prvým manželom bol režisér Juraj Nvota, ktorý si Dorotu osvojil a s Ankou má aj dcéru Terezu. Manželstvo dvojice však stroskotalo kvôli nevere. Blondínka sa totiž zamilovala do o 15 rokov mladšieho kolegu Juraja Kemku. Ani tento vzťah jej však nevydržal.  

Počas nakrúcania filmu Konečná stanica sa blondínka zahľadela do ženatého režiséra Jiřího Chlumského. Ten sa kvôli usmievavej Slovenke po 25 rokoch manželstva rozviedol. Jiří a Anna napokon spečatili svoj vzťah svadbou. Avšak zhruba po roku a pol ju režisér vymenil za mladšiu ženu.

Anna Šišková a Jiří Chlumský
Zobraziť galériu (6)
Anna Šišková a Jiří Chlumský  (Zdroj: profimedia.sk)

Anna Šišková s dcérou Terezou
Zobraziť galériu (6)
Anna Šišková s dcérou Terezou  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Anna Šišková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu