Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dorota Nvotová na kúpalisku: Fíha, pozrite na tú postavičku!

Dorota Nvotová Zobraziť galériu (6)
Dorota Nvotová (Zdroj: SITA)

TRENČIANSKE TEPLICE - Nemá sa za čo hanbiť! Dcéra herečky Anky Šiškovej, Dorota Nvotová (34), je žena mnohých tvárí, o čom sa mohli presvedčiť jej fanúšikovia už niekoľkokrát. Dnes je však z nej mama a ako sa zdá, už tak veľmi neexperimentuje. Nedávno sa totižto objavila na kúpalisku v Trenčianskych Tepliciach s rodinkou a neunikla pozornosti aj prítomných návštevníkov. Okrem 3,5 ročného synčeka Filipa, ukázala aj svoju postavičku v plavkách. Pozrite!

Slovenská speváčka Dorota Nvotová nikdy nepatrila k ženám, ktoré prehnane riešia svoj výzor. V poslednom období sa v jej živote udiali viaceré zmeny. Pred 3,5 rokmi sa stala mamou krásneho chlapčeka a neskôr sa aj po tretíkrát vydala. Za manžela si zobrala otca svojho syna Filipka.

A zdá sa, že dcére herečky Anny Šiškovej a muzikanta Jara Filipa rodinný život naozaj prospieva. Presvedčiť sa o tom mohli aj nedávno návštevníci istého kúpaliska v Trenčianskych Tepliciach, kde si cez víkend vyrazila aj umelkyňa s rodinou. Okrem venovania sa svojmu synčekovi, s ktorým trávila väčšinu času v bazéne, mnohých ihneď zaujala aj jej skvelá postava v plavkách. Dorota predviedla krivky, ktoré jej nejedna mamička môže závidieť a za ktoré sa teda rozhodne nemusí hanbiť. Veď pozrite sami! Fotografie z kúpaliska a Dorotu v pavkách nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Dorota Nvotová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu