Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Vanessa Hudgnes: Sme dobré deti

Zac a Vanessa na londýnskej premiére ich spoločného filmu. Žiaden škandál sa nekonal. Zobraziť galériu (2)
Zac a Vanessa na londýnskej premiére ich spoločného filmu. Žiaden škandál sa nekonal. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Americká herečka a speváčka Vanessa Hudgnes má iba 19, no už sa ocitla na siedmej priečke rebríčka najlepšie zarábajúcich mladých hviezd.

Ročne zarobí dva milióny dolárov. Nechce však byť hrdinkou trápnych škandálov, ako napr. Britney alebo Paris. „Som dobré dieťa,“ hovorí.

Hrdinka filmu High School Musical 2, ktorý mal premiéru pred dvoma týždňami, sa v časopise Teen pochválila, že rodičia ju vychovali „veľmi dobre“. „Nebudem predsa robiť to, čo nechcem, aby robili moji vrstovníci,“ hovorí.

Je presvedčená, že patrí do novej generácie hviezd šoubiznisu, ktorá nebude večer čo večer vymetať žúry a drogovať tak ako jej starší predchodcovia. „V Hollywoode nie je veľa takýchto vzorov, a ja som hrdá na to, že patrím medzi ne,“ vyhlasuje sebavedomá kráska.

Zásadne odmieta hovoriť o svojom súkromí. Hoci neskrýva, že randí s kolegom Zacom Efronom, podrobnosti o vzťahu si necháva pre seba. Čoskoro však bude podrobená skúške. Po internete už kolujú jej fotky, ktoré pred zrkadlom nafotila iba pre Zaca. Údajne na nich nemá nič okrem zlatého náramku...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu