Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Z Magálovej je stále sexi čučoriedka: Neskorý zber, ale zato šťava veľmi kvalitná!

Kamila Magálová Zobraziť galériu (8)
Kamila Magálová

BRATISLAVA - Toto mnohých prekvapí! Herečka Kamila Magálová (67) sa počas uplynulej soboty objavila na Bratislavskom bále, kde sa nedala prehliadnuť. Žiarila na všetky strany, a to nielen kvôli tomu, že získala prestížne ocenenie Júliusa Satinského Bratislavská čučoriedka, ale aj pre jej mladistvý vzhľad. Nám prezradila, čo je za tým!

Otvorene o svojej zrelosti! Herečka Kamila Magálová sa stala v sobotu na Bratislavskom bále laureátkou XV. ročníka ceny Júliusa Satinského Bratislavská čučoriedka 2018. Magálová získala cenu v kategórii Osobnosť za výnimočný umelecký prínos do divadelnej a filmovej tvorby. Pri tejto príležitosti sme ju vyspovedali a zisťovali, čo na cenu hovorí.

„Keď mi to oznámili, bola som veľmi dojatá, lebo ja som veľký patriot a Bratislavu milujem a toto je taká cena naozaj bratislavská. Čučoriedka je taká, čo nemajú nikde. Takéto slovo, akým je čučoriedka, najkrajšie na svete, nemá nikto, takže je to pocta,“ odvetila topkám Magálová, ktorá v ten večer vyzerala naozaj výborne a na všetky strany žiarila a rozdávala úsmev. Jej vek by jej tipoval naozaj málokto.

Pri príležitosti získania tejto ceny, pričom čučoriedkami bývali označované aj mladé ženy, sme sa spýtali, či sa s týmto pomenovaním aj sama stotožňuje. „Ja som už neskorý zber, ale zato tá šťava je veľmi kvalitná, to ľadové víno, keď sa zbiera, už tie bobule sú také zrelé a to víno je vynikajúce,“ odvetila so smiechom herečka.

Zaujímalo nás preto, ako to robí, že tak skvelo vyzerá a tak žiari. „Ja mám rada život. Aj keď prináša negatívne aj pozitívne veci. Podľa toho, ako sa k tomu staviate, nikto to nemá rovnaké. Ja mám rada humor, myslím, že to ma drží. Mám rada nadsádzku, sama zo seba si viem vystreliť a mám okolo seba príjemných ľudí, ktorých mám veľmi rada. Povolanie, ktoré ma baví, tak čo chcete viac, mám 5 vnúčat, ktoré milujem, je to skvelé,“ odvetila Magálová. Viac sa dozviete z videa.

Kamila Magálová - BA ples (ocenenie)

Viac o téme: Kamila MagálováBratislavský bál
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu