Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Obrovská tragédia pred hypermarketom: Tínedžera (†17) zabila jediná rana, potom prišiel ďalší šok

Jack Gudge Zobraziť galériu (2)
Jack Gudge (Zdroj: Facebook)

BOURNEMOUTH - Pred hypermarketom sa spustila bitka, následkom ktorej bolo úmrtie mladého chlapca. Ten zomrel po tom, čo dostal jedinú ranu do tváre. Jeho kamarátku to zobralo natoľko, že si siahla na život.

Tragicky sa skončila narodeninová oslava v júli minulého roka v meste Bournemouth. Uprostred noci tam skonal iba sedemnásťročný Jack Gudge. Partia pubertiakov sa vracala z oslavy, keď tínedžera pred Tescom zasiahol jeden muž do tváre tak nešťastne, až zomrel. "Uprostred noci mi volal synov kamarát a kričal do telefónu, že môj syn nedýcha. Vôbec som nechápala, čo sa deje. Okamžite som sa tam rozbehla," spomína si matka zosnulého. 

Krvavý útok v centre Bratislavy: Zbytočná smrť pre hádku! Braňov vrah (†37) unikal 500 metrov

Na mieste už boli policajti a záchranári. Chvíle, keď uvidela svojho syna nehybne ležiaceho na chodníku, opisuje ako tie najhoršie vo svojom živote. Tá bezmocnosť bola vraj strašná. Jack pôvodne neplánoval ísť na spomínanú oslavu, ale chcel ísť do kina. Na poslednú chvíľu však svoj plán zmenil, a to sa mu stalo osudným. "Čakala som ho s večerou ešte po polnoci. Nemohla som zaspať. Ako keby som vedela, že sa niečo stane," dodáva pani Gudgeová. 

Obrovská tragédia pred hypermarketom:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Z incidentu sa nevedela spamätať ani Jackova najlepšia kamarátka Ciara Wittová, ktorá ho držala v náručí, keď umieral. Smútok ju úplne pohltil, až nakoniec pred niekoľkými dňami spáchala samovraždu, keď sa obesila pred svojím domom. "Bola jeho najlepšou priateľkou, z jeho smrti sa nikdy nespamätala," povedali kamaráti nebohých tínedžerov. 

Obrovská tragédia pred hypermarketom:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Polícia neskôr zatkla a obvinila troch mužov vo veku 21, 24 a 27 rokov spolu s 15-ročným chlapcom, súd ich však všetkých pre nedostatok dôkazov oslobodil. Skupina Jackových kamarátov tvrdí, že sa od partie oddelil a prešiel na druhú stranu cesty. Tam sa vraj rozprával so štyrmi mužmi a zrazu ho videli, ako padá k zemi. "Počula som, že to má za to, že bol drzý," hovorí jedna zo svedkýň. Nikto však v skutočnosti nevie, čo sa vlastne na druhej strane cesty stalo. Posledné Jackove slová, ktoré vyslovil, keď padal na zem, ešte teraz mrazia všetkých jeho priateľov. "Padal a kričal, že nás má rád." 

Viac o téme: TragédiaSmrťBitka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu