Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Aj krásna Arabela zostarla: Ani čarovný prsteň jej nepomohol

Jana Nagyová ako rozprávková Arabela. Zobraziť galériu (8)
Jana Nagyová ako rozprávková Arabela. (Zdroj: česká televize)

PRAHA - Všetci starneme. Aj rozprávkové princezné. Dôkazom sú aktuálne fotky herečky Jany Nagyovej, ktorá stvárnila ústrednú postavu v seriáli Arabela. Od jeho nakrúcania ubehlo zhruba 37 rokov a blondínka má dnes na krku 60-tku. Pozrite sa, ako vyzerá!

Čarovné stretnutie! Neodmysliteľnou súčasťou rozprávkového seriálu Arabela boli herečky Jana Nagyová a Dagmar Patrasová. Tie stvárnili pred kamerami sestry Arabelu a Xéniu. Z oboch umelkýň sú dnes šesťdesiatničky a v priebehu rokov sa stali matkami.

A hoci sa pribúdajúce roky na zovňajšku oboch dám podpísali, Patrasovej dcéra Anička ich stále vníma ako tie najšarmantnejšie princezné. Potvrdzuje to komentár, ktorý sa objavil na jej profile na instagrame. „Dnes som sa stretla s mojou najobľúbenejšou a najkrajšou (samozrejme aj s Xéniou) princeznou všetkých čias. Krásna, kúzelná a taká skvelá,” pripísala k spoločnej fotke s Janou Nagyovou mladá blondínka.  

A tak, ako čarovný prsteň nezaručil Arabele večnú mladosť, nepriniesol jej veľa šťastia, ani čo sa kariéry a súkromia týka. Blondínka už roky nič nenakrútila a má za sebou dva rozvody.  

Aktuálnu FOTO Jany Nagyovej nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: ArabelaJana NagyováAnna Slováčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu